Stevie@ Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Οποιος δεν βαριεται. Stevie@_-_Crazy_Train_Amstel_Version..xixi.mp3 www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Μια χαρά ........ Αλλού πατάς κι αλλού βρίσκεσαι. Χωρίς πολλά μετρήματα κι αναστολές. Όπως οφείλεις με ένα καλό μεθύσι. Την άλλη φορά μην το παίξεις με τον Ozzy. Φώναξε τον Nikola... ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Πολύ καλή Ιδέα!!! Με την μόνη προυπόθεση ότι θα τραγουδάει αυτός! Εγώ δεν μπορώ να πίνω να παίζω Και να τραγουδάω όπως καταλαβαίνεις... Nikola what do you say? ;D Θα βάλεις και το Superior Drummer sto Drunk-Mode... δηλαδή μαστερσ οφ ντιζαστερσ θα γινουμε...... ;D www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Nikola what do you say? ;D Θα βάλεις και το Superior Drummer sto Drunk-Mode... Kultura......... Εγγύηση ;) ;D Τα φωνητικά εγώ. Ή θα το ξεσκίσουμε ή άστο τελείως. Χωρίς ημίμετρα. Εχω και και πρόσφατη παραλαβή τσίπουρο Thanatos Inc. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Super ήτανε! Όταν αποφασίζεις να παίξεις μουσική είσαι κορυφή. Για να μη λες ότι όπου γράφω χαλάω τα ποστ. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Super ήτανε! Όταν αποφασίζεις να παίξεις μουσική είσαι κορυφή. Πλάκα με κανεις? πάτος είμαι φίλε όχι κoρυφή... Thanx πάντως. www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 Ωραίο το σόλο με τη μπύρα απέκτησε ένα "λάιβ φήλινγκ"... Γενικά βέβαια η απόπειρά σου είναι για τον π@@τσο όπως έχεις ήδη καταλάβει και μόνος σου φίλε stevie@... Γι' αυτό άντε τράβα μελέτα τα πρωτότυπά μας κομμάτια και άσε τις μ@λ@κίες και τα μεθύσια μπεκροκανάτα τραχανοπλαγιά!!!!! Αν όμως σώνει και καλά τη βρίσκεις με το να μας ζαλίζεις τον έρωτα με τις π@π@ριές σου, σταμάτα τουλάχιστον να πίνεις άμστελ είναι ότι χειρότερο σε ποιότητα, κάνε μία κάιζερ βέρσιον την επόμενη φορά... YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Μου άρεσε πάρα μα πάρα πολύ!!! :D Ωραίος ρυθμός, ήχος, φωνή, όλα λέμε!!! (Σοβαρά, μεθυσμένος κι εσύ; ;D) Συμφωνώ με relayer ,μόνο σχετικά με την λανθασμένη επιλογή της μπύρας ;) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση