bihlas87 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Θα την τσιμπήσω να δω τι ψάρια πιάνει. Ρε δε φοβασαι τιποτα σου λεω... ;) Μη μου λες τέτοια γιατί θα πάρω αέρα και θα ξηλώσω τα τάστα για να βάλω 6100 :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Μη μου λες τέτοια γιατί θα πάρω αέρα Σε αυτά καλά φαίνεται να τα πηγαίνεις...στα λούστρα πάνε τζάμπα τα μαθήματα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morrigoth Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Αρχοντας! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2010 Μη μου λες τέτοια γιατί θα πάρω αέρα και θα ξηλώσω τα τάστα για να βάλω 6100 :D Aυτο,ειναι λιγο πιο δυσκολο θελει (εκτος την απαραιτητη πειρα) και μια δυο γνωσεις παραπανω.. ;) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 Σοβαρά εσύ ήσουν? Είχες πάρει απο σταθερό θυμάμαι, την επόμενη μέρα που κατέβηκα (πρωτομαγιά) πήρα τρείς φορές αλλά δεν σε βρήκα, την μεθεπόμενη ήμουν hangover... Κάθεται μέσα στην θήκη παραπονεμένη απο τότε ;D εδω ειμαι παντα αν κατεβεις δεν κανει να τις αφηνουμε παραπονεμενες. ;D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jesterbass Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Monsieur bihlas87 που μπορώ να βρω πολύ ψιλό ατσαλόμαλλο;;; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
VietMan Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Χαρα στο κουραγιο σου ρε Μητς!!! Hi!! I'm Paul from guitar world!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marillion Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραιοοοοος ο Δημητρης!!! ;) Να που σιγα σιγα αυτες τις δουλιτσες καλο ειναι να τις κανουμε μονοι μας αν πιανουν τα χερια μας φυσικα! ( Κ απο ο τι βλεπω του Δημητρη πιανουν μια χαρα!!!) Ευγε νεε κ ωραιε!!! Lets ...Rock! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2010 Thanks Γιώργο, στα μερεμέτια κάτι γίνεται, το θέμα είναι πότε θα κάτσω να παίξω λίγο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση