ignantios Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Ανακαλυψα τυχαια εναν εξαιρετικο ΡΩΣΟ κιθαριστα ο οποιος μου εκανε πολυ καλη εντυπωση!Ακουστε λιγο καποια videos.......... Ακουστε και τα υπολοιπα πιστευω αξιζει τον κοπο ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Αψογος!!! πολύ καθαρό παίξιμο και τον βλεπω πρωτη φορα... Για εμένα όμως ο καλυτερος ο πιο ανετος πιο πιο πιο πιο είναι αυτος.... [flash=200,200] Πω ρε παιδια όταν βλεπω αυτό το videaki το απολαμβάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Εμένα μ'αρεσουν τα τρελιάρικα όπως του φίλου μου του MAtias. Με πήρε τηλ να μου πει ότι θα μπει στους Stratovarious. Ναι και γω του λέω θα μπω στους iron maiden... Και τελικά μπήκε ο τσόχλανος. www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση