K5_Bassist Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Αποφασισα Καθως Χαζευα Σημερα Το Πρωι Εδω Στο ΝΟΙΖ Να Ποσταρω Κι εγω Ενα Κομματακι Απο την Μπαντα Που Παιζουμε Εδω Στην Πατρα Ως Αργόσχολοι & Μουσικοφιλοι Φοιτητες !!! ;D ;D ;D Περιμενω Σχολια !!! Ολα Καλοδεχουμενα !!! :P Spectrum_-_Sea_Of_The_Rising_Seas.mp3 Stingray Baby !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Αν και το στυλ δεν είναι του γούστου μου, το κομμάτι το άκουσα με χαρά. Πολύ ωραίο και η μπάντα εξαιρετικά δεμένη. Γουέλ νταν. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lazlo Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Ναι οντος γαματο! (αν και δεν πολυ γουσταρω τα τοσο εντονα πληκτρα που εχετε βαλει) ΥΓ Και εγω στην Παρτα θα ειμαι φοιτητης μαλλον! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Αξιοπρεπέστατο ! Πολύ δεμένοι, ωραίο κομμάτι! Καλή συνέχεια! Αλλά δοκιμάστε κανένα άλλο ήχο στα πλήκτρα ειδικά στο 1ο σόλο δε μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Πολύ καλή, δεμένη δουλειά για νέο γκρουπ. Δεν έχω και μεγάλη επαφή με το είδος για αυτό και δε λέω πολλά. Τα τύμπανα μου φάνηκαν πολύ ψεύτικα. Φλαταδούρα με ανύπαρκτες δυναμικές. Κρίμα γιατί τα βαράει καλά το παληκάρι. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Μια χαρά παιδιά. Εμενα μ'άρεσε πάρα πολύ. ;D www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
K5_Bassist Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Ευχαριστω Ολους Για Τα Καλα Σαs Λογια !!! Καποιος Προειπε Πως Τα Τυμπανα Ειναι Φλαταδουρα... Μα Ειναι Το Στυλ Που Επιβαλει Φλατδουρα [Τριγκα Σε Ταμπουρο Και Μποτα].... Φαντασου Τους Pantera Να Επαιζαν Με Δυναμικες Και Σκουπακια.... :P :P :P Anyway, Θα Ποσταρω Συντομα Και Μερικες Πιο Παλιες Δουλιες Συντομως.... Ευχαριστω Πολυ !!!!! Stingray Baby !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Παρα πολυ καλο μου αρεσε που στο 2.04 μπήκατε στο 2ο του τριπλετ|(στο 2 τέταρτο του μέτρου) μέσα απο το γύρισμα που έκανε ο ντραμερ . Θεωρητικά ειναι λάθος Προσωπικά εντυπωσιάστηκα ;) Μπραβο :D :D :D :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Ωραίοι ωραίοι μπράβο στα παιδιά! http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Αν και το στυλ δεν είναι του γούστου μου, το κομμάτι το άκουσα με χαρά. Πολύ ωραίο και η μπάντα εξαιρετικά δεμένη. Γουέλ νταν. +1 https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση