morello Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Καλησπέρα θέλω μια κονσόλα σε ρακ για να μπορώ να την παίρνω εύκολα στα live. (θα είναι ήδη στημένη στην ρακιέρα μου) Κανονικές κονσόλες έχω βρεί άπειρες με 40-50 ευρώ αλλά σε ρακ δν έχω βρει τπτ.. Θέλω να έχει 2 mono in (phantom power δεν χρειαζομαι αλλα αν εχει δεν με χαλαει) 2 stereo in Κάθε κανάλι να έχει level , eq k pan και εξόδους 1 stereo out k 1 phones out εχει να προτείνει κανεις τπτ? Ευχαριστω πολύ George I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 δεν παιζει τπτ ε? ^ I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-BitCollector Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Κάτι παίζει ... και δεν είναι και επτασφράγιστο μυστικό ;D http://www.thomann.de/gr/racksized_mixers_19.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morello Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 καλα αυτες εννοειται τις εχω τσεκαρει xD καμια ομως απο τις φτηνες δεν τηρει τις προυποθεσεις που θελω και εφοσον παιρνω με 40 ευρω την ιδια κονσολα δεν θα δωσω 200+ για τις ιδιες δυνατοτητες σε ρακ ... I am Calm like a bomb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση