tele Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρώ ένα virtual drum machine ? Καθώς είμαι του αναλογικού (γράφω σε 4κάναλο fostex ) και όχι του ψηφιακού θα ήθελα κάτι πρακτικό , δηλαδή να είναι real time να πατάω και γράφει κατευθείαν στο fostex . Ή να το προγραμματίζω στο pc και μετά να το περνάω fostex . Πάντα σε software !!!!!!!!!! Ένα drum machine για χαζούς !!!!!!!!!!!!
not_guilty Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Groove Agent - steinberg BFD- FX pansion και για πιο σύγχρονές loopes σε electro samples -και όχι μόνο- Stylus RMX - Spectrasonics... Επίσης πολύ καλό είναι το Battery - Native Instruments με λιγότερες δυνατότητες loopas αλλά έχει καλούς και ευκολοπεξεργάσιμους ήχου... Καλύτερο όλων για φυσικό παίξιμο θεωρώ το BFD.. μέχρι στιγμής... ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς.
shock Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Ρίξε μια ματιά και στο Jamstix. Υπάρχει demo
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Hammerhead Drumstation Kαι τα 2 είναι free και παίζουν "μόνα" τους χωρίς την ανάγκη άλλου προγράμματος. Είναι αυτόνομα ντραμοκούτια. Live and let Live.
wasted Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Α, βρε Yameth! Κι εγώ που χάρηκα ότι θα βρω τζαμπέ ντραμς... :? Το πρώτο είναι broken link, και το δεύτερο όταν ανοίγει μου κρασάρει το pc. Κρίμα... Empty Rooms
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 Administrator Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2006 OK. Τώρα διορθώθηκε το πρώτο link. Το δεύτερο έμένα μου δούλεψε μια χαρά. Live and let Live.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση