PickingMan Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Βρήκα ένα φοβερό backing track στο youtube και έβγαλα αυτό το solάκι... ;D καταπληκτικό backing!!!! rock_solo.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Ωραίος ήχος!Και πολύ 80's 8) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 ανεβάζεις λιγο και το backing track σκετο που μου αρεσε;πολυ ωραιος επ ευκαιριας ;) ;) ;) never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Σκέτο το backing track YouTube-_80s_Hard_Rock_-_Backing_Track_#2_in_A-minor_new_new.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Μάστορα πολύ ωραίος αλλά η κιθάρα είναι δυνατά και δεύτερον πικάρει σε μερικά σημεία.. Παντως ωραίος σολιστικά αν και θες λίγο δουλίτσα στην καθαρότητα του σόλο. Σε πειράζει να ανεβάσω και γω μια δικιά μου version? Οχι για να υποδείξω, αλλά γιατί μ'άρεσε το track, θα την ποστάρω εδώ στο post σου. www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 εννοείτε ανέβασε και δικό σου το ρωτάς ;D Ναι ο ήχος πικάρει σε πολλά μέρη δεν τον πρόσεξα πολυ αυτο είναι αλήθεια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 ;D Ορίστε και η δικιά μου version. Stevie@_-_80s_nice.wma www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Πολύ ωραία και η δική σου version!!!! μου άρεσε πολύ ;) θα ανεβάσω και ενα αλλο backing track τέλειο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PickingMan Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 31 Μαΐου 2010 Εδω ειναι ενα πολυ ωραιο θεμα για slow καταστάσεις http://www.youtube.com/watch?v=iT5UOWnAg4c ;) σκέφτηκα αυτή τη μελωδία ;D slow_solo.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2010 @pickingman Πολύ ωραίο και μελωδικό παίξιμο και στα δύο κλιπ (φαστ & σλόου) όντως θέλεις λίγο δουλειά στην καθαρότητα του ήχου σου όμως έχεις ωραίες και πολύ μελωδικές ιδέες και αυτό είναι η μεγάλη μαγκιά της υπόθεσης "κιθαρίστας"... Συνέχισε να ασχολείσαι έχεις τα φόντα να γίνεις πολύ καλός!!! :) :) :) @stevie@ Ρε μ@λ@κ@ όταν θέλεις παίζεις εξωφρενικά ωραία... Και αυτά τα γρήγορά σου (πάλι τα ίδια λέμε...) πολύ καθαρά και μελωδικά ρε π@@στη μου... Μπράβο τι να πω... Καμία σχέση με την άμστελ... Φιλάκια! YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση