X-minor Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 τόσο χάλια παίζουν οι Squier ???? ;D όσο κάνουν τα δυο καλώδια EVIDENCE AUDIO που χρησιμοποιώ κιθάρας και καμπίνας 200 ευρώ δηλαδή τόσο κοστολογείς και την κιθάρα :) Όχι, γύρω στα 300 κάτι κάνει η CV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Ο Hiwatt όντως παίζει καλά , έπαιζε που έπαιζε μόλις φιλοδωρήθηκε και με άλλα 500 ευρώ για λάμπες εκεί ξέφυγε θα έλεγα !!! τον Hiwatt σου τον ...συμπαθησα και απο παλιοτερα κλιψ 8) :) CV4024 εχω κι εγω για reverb driver και λεει παρα πολλα. Δοκιμασα αρκετες "νεες" εκει αλλα καμια δεν τα καταφερε το ιδιο καλα. Μια και του "χωνεις" λεφτα... ριξε και μερικους sozo μεσα και μετα... ο sozων εαυτον σωθητω!... ;D τι εννοεις οταν λες vintage bridge? top lοader? με μια πιο προσεκτικη ματια σαν να βλεπω τα ball ends των χορδων. ταστα 6100 εχει? Το radius δεν μοιαζει με 7.25" και εχει δυο string trees, γεγονος που ενισχυει το μη-vintage (style) παρελθον(?) του οργανου... οταν ανεβαζεις το Master ακουγεται πολυ καλυτερη(α). Πιο πριν την αδικει το ...Plinkiness του χαμηλοτερου σηματος (ελεω και μικροφωνου καμερας). wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Άλλη η 12ΑΤ7 άλλη η CV4024 ??? Φοβερός ήχος μου άρεσε αρκετά. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 τον Hiwatt σου τον ...συμπαθησα και απο παλιοτερα κλιψ 8) :) CV4024 εχω κι εγω για reverb driver και λεει παρα πολλα. Δοκιμασα αρκετες "νεες" εκει αλλα καμια δεν τα καταφερε το ιδιο καλα. Μια και του "χωνεις" λεφτα... ριξε και μερικους sozo μεσα και μετα... ο sozων εαυτον σωθητω!... ;D τι εννοεις οταν λες vintage bridge? top lοader? με μια πιο προσεκτικη ματια σαν να βλεπω τα ball ends των χορδων. ταστα 6100 εχει? Το radius δεν μοιαζει με 7.25" και εχει δυο string trees, γεγονος που ενισχυει το μη-vintage (style) παρελθον(?) του οργανου... οταν ανεβαζεις το Master ακουγεται πολυ καλυτερη(α). Πιο πριν την αδικει το ...Plinkiness του χαμηλοτερου σηματος (ελεω και μικροφωνου καμερας). ναι η cv4024 είναι η καλύτερη λάμπα για θέση PI kai REVERB που έχω ακούσει όντως Στα βιντεάκια εχω κάνει πατάτα δεν έχω ανοίξει αρκετά το μάστερ όντως . Τα Βall ends φαίνονται όντως η γέφυρα είναι με 3 διπλά Brass Saddles δεν ξέρω από τέλε αρκετά νόμιζα βίντατζ είναι με τα 3 διπλά χάλκινα. www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Άλλη η 12ΑΤ7 άλλη η CV4024 ? η CV4024 ειναι 12AT7 wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Άλλη η 12ΑΤ7 άλλη η CV4024 ??? Φοβερός ήχος μου άρεσε αρκετά. το ίδιο πράγμα αλλά premium military and industrial versions των 12ΑΤ7/ΕCC81 με υψηλή ποιότητα κατασκευής. υπάρχει μια περίπτωση CV4024 του 1980 στρατιωτική από αμερική την βρίσκεις που για εμένα είναι η καλύτερη 12ΑΤ7 www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 To ξαναείδα, τα τάστα είναι σίγουρα jumbo και το radius φαίνεται μεγάλο όπως είπε και ο alderbody. Eπίσης το pickguard εκτός της... στραβότητος που παρατήρησε και πάλι ο alderbody, είναι μικρότερο και δεν είναι 5βιδο. Αρα δεν είναι ούτε classic vibe, ούτε nocaster, ούτε καν fender. Partscaster θα είναι ή ο David μας δουλεύει και είναι καμιά που κοστίζει όσο ένα του καλώδιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Παντως το σωμα ειναι 70s (η αντιγραφο τελε 70s) εχει το χαρακτηριστικο notch :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Μια χαρά ακούγεται στο βιντεάκι, δεν νομίζω όμως οτι υπάρχει άτομο που με μοναδικό οδηγό το συγκεκριμένο κλιπ θα μπορέσει να βγάλει συμπέρασμα αν η κιθάρα "παίζει", πόσο καλή είναι κλπ κλπ... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 HELP οι χορδές είναι για πέταμα εχουν παίξει πολύ ... Το όργανο έχει Customιές που αρέσουν σε εμένα μην μετράτε βίδες κτλ αμα εμένα μου αρέσει λέω και μου βάζουν και 15 βίδες στο Pickguard. Η Black Strat μην ξεχνάμε έχει αλλάξει κατα καιρούς πολλά. Αν αυτή η τέλε έχει ένα σώμα 50' γνήσιο και ένα μπράτσο πάλι 50' από άλλη πές την Partcaster εσύ πού μόνο τα ηλεκτρικά της στο ΕΒΑΥ κάνουν 1500 δολάρια ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Partcaster θέλω εγώ. !!!! έρχεται και νέο βιντεάκι υπομονή κατάπάσα πιθανότητα με κανονική εγγραφή και καινούριες χορδές :) Πάντως πολύς κόσμος κάνει για πολιτικός τώρα που περνάνε κρίση και αυτοί θέλουμε νέο αίμα και εννοώ κάτι δυφορούμενες γνώμες , δεν βοηθάει το βίντεο κτλ χαχαχα και μόλις ακούσουν το νούμερο μετά ξερός !!! ή αρνητικά η θετικά ... ναι μεγάλε το χα καταλάβει αλλά με μπέρδεψε το καλώδιο κτλ χαχα καληνύχτα σε όλους και να έχετε ένα υπέροχο ξημέρωμα ΥΓ : Longshadow ΣΩΣΤΟΣ σεβαστή και πολύ σοβαρή αποψη www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση