blue Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 όταν τελειώσουν οι κατηγορίες, λέω να μπει ενα poll για να δούμε σε ποιά/-ες από αυτές ανήκουμε :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
guitar man on fire!! Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 έκανες όλο το ποστ quote για να βάλεις μια σειρά? α πα πα πα by the way κορυφαίο το thread :D ξεκίνα δικό σου blog ;) μου αρεσει να το βλεπω!!!!ειναι αριστουργημα!!!α-πα-πα-πα-πα-σιγα μην σε ρωτησουμε κιολας.. 8) μμμμ....και τωρα που το σκεφτομαι ειναι καλη ιδεα να τυπωθει και σε μπλουζακια!!!!!!! ΥΕΑΗ!!!! http://sixfornine.com http://georgekapa.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 μου αρεσει να το βλεπω!!!!ειναι αριστουργημα!!!α-πα-πα-πα-πα-σιγα μην σε ρωτησουμε κιολας.. 8) μμμμ....και τωρα που το σκεφτομαι ειναι καλη ιδεα να τυπωθει και σε μπλουζακια!!!!!!! ΥΕΑΗ!!!! ε όχι και να με ρωτήσεις κιόλας είπαμε ;) στο myspace σου υπάρχει ένα comment που ξεκινάει αυτόματα μουσική καλύτερα να το βγάλεις γιατί σου χαλάει την σελίδα. Στην αρχή νόμιζα πως ήσουν εσύ ;D Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Φίλε έγραψες! Πιθανά ό,τι καλύτερο έχει γραφτεί στο φόρουμ... Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 όταν τελειώσουν οι κατηγορίες, λέω να μπει ενα poll για να δούμε σε ποιά/-ες από αυτές ανήκουμε και αν δεν ανηκουμε σε καμια τι γινεται? αλλαζουμε οργανο? :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stefano$$$ Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 axaxaxaxaxaxaxaxaxa skantze εισαι θεος :D Όνειρό του: Να πετύχει η μεταμόσχευση μαλλιών και να γίνει rock star. εκλαιψα Άμεσα σχέδια: Να αλλάξει τα λαστιχένια ποδαράκια του ενισχυτή με αμορτισέρ λαδιού kayaba γιατί κάπου διάβασε ότι θολώνουν τα μπάσα. πονεσε το στομαχι μου Οπως βλεπεις ο λαος θελει κ αλλο.ΓΡΑΦΕ ;D :D :D :D Fight for Freedom, Fight for RAMBO!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Ωραίος ο σκαντζώ. Θα ήταν υπερβολικό από μέρους μου να πω; πρόσθεσε φυλή bedroom player ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Ρε Νίκο, δεν παίζεσαι... ;D ;D ;D ;D Τρομερό γέλιο.... Ελπίζω να υπάρξει και μέρος 3ον :P :P Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chord Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Τ εισαι συ ρε παιδι μου!!!Τι εμπνευση και τι χιουμορ!!!Να σαι καλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΟΟΟΟΟ!!! :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Θα ήταν υπερβολικό από μέρους μου να πω; πρόσθεσε φυλή bedroom player ;) Για τους τσιγκούνηδες μεϊντιντσάινες ντουιτγιορσελφάδες bedroom scratchers ;) Μην μας αφήνεις παραπονεμένους 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση