DnBmaniak Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Ειναι καποιος που γνωριζει καλα το matlab ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faded Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Δεν είμαι και σίγουρος ότι θα μπορέσω να βοηθήσω αλλά για πες μας τι θέλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DnBmaniak Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Ωραίο θέμα. Πριβέ. ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faded Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Ήθελε να μου πει σε πμ το πρόβλημα αλλά εγώ δεν ξέρω να βοηθήσω σε αυτό που ζητάει. Σίγουρα αν το έλεγε εδώ θα έβρισκε βοήθεια ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Ε ας το πει. http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2010 Ι agree :P What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faded Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Να παραθέσω την άσκηση που έχει για το matlab ή θα θεωρηθεί διαρροή απόρρητων προσωπικών δεδομένων? :P ...αν και δεν νομίζω τον DnBmaniak να τον ενδιαφέρει και πολύ το θέμα τώρα. Τουλάχιστον να σώσουμε το thread αν ξέρει κάποιος matlab Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2010 Αν πρόκειται απλά για "μια άσκηση" που είχε να παραδώσει χωρίς να έχει σχέση με τη μουσική τεχνολογία τότε μάλλον ήταν άστοχο/άσκοπο να ζητήσει βοήθεια με αυτό τον τρόπο. Αν όμως μιλάμε για ανάλυση/επεξεργασία σήματος ή ήχου θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε κανονικά. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση