Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 αυριο θα ανακοινωσω το αποτελεσμα που μπορει να εκπληξει καποιους... :lol: να προσθέσω επίσης οτι στα καθαρά το ψηφιακό ειναι ανεκτό (και ίσως ξεγελάσει πως είναι λάμπα…στο περιπου,) ενώ στα drive απαράδεκτο.. δηλ.αν καταλαβα καλα δεν σου αρεσει ο ηχος? 8O :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 για σου ρε superfunk παλι τα νερα θες να ταραξεις. :lol: Λοιπον μολις ακουσα τα κομματια , στο πρωτο διεκρινα τον ηχο του GR στην κιθαρα με το funky μερος στα αριστερα. Οσο για το fine ride η ψυφιακιλα του guitar rig στην παραμορφωση ειναι wow. και το delay απο το guitar rig πρεπει να ειναι σε αυτο το σημειο . ( Μαυρο χαλι ) :twisted: για τους ηχους μιλαω παντα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 whitenoise & kotsadoros κερδιζετε!! αλλα τι?? αυτα :lol: λοιπον και στα δυο κομματια τα ΚΑΘΑΡΑ ειναι οντως GR.(για τον απλο λογο οτι εβγαζαν την απολυτη καθαροτητα που ηθελα για τα συγκεκριμενα κομματια ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τον ενισχυτη...) τα βρωμικα ομως ειναι ενας MESA BOOGIE MARK 3 ηχογραφημενος με ενα SHURE 57(on axis) & ενα RHODE NT1 (off axis) :wink: OΛΑ τα εφε στα βρωμικα (δηλ. τι ολα εναν κομπρεσσορα R66,το FULTONE DIST PRO ,ενα τρεμολο & ενα delay εχω βαλει ο μαυρος...) ειναι ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ δηλ. το BOSS PN2 TREMOLO & το ROCKMAN STEREO ECHO (σε μακρια ρυθμιση 600 msec). Στο στουντιο τουλαχιστον ο βρωμικος ηχος ..μαμαει... απο τι το ακουτε αληθεια (τι ηχεια δηλ?) :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 whitenoise & kotsadoros κερδιζετε!!αλλα τι?? αυτα :lol: για διαβασε καλυτερα την διαγνωση μου και θα δεις οτι επαισα μεσα 100% (κατι ειπα για συνδιασμο ενισχυτη και rig!!!) :wink: προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 μα δεν εγραψες οτι το "ψηφιακο drive" ειναι απαραδεκτο? και οτι τα βρωμικα ειναι ψηφιακα ενω τα καθαρα ακουγονται σαν λαμπα αλλα ειναι ψηφιακα? (btw το μοντελλο του Guitar Rig που χρησιμοποιησα στα καθαρα ειναι το ΤΡΑΝΤΖΙΣΤΟΡΑΤΟ υπερ-καθαρο ROLAND JC οποτε λογικο ειναι να ακουγεται "ψυχρο" :wink: ) anyway,δεν θα μαλλωσουμε κι ολας :wink: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 οχι βεβαια δεν θα μαλωσουμε. σχολιασα γενικα τον ψηφιακο ηχο γιαυτο τα ειπα αυτα αλλα δεν ξερω φιλε superfunk,κατι με χαλαει και στα drive των κομματιων σου. μηπως πρεπει να πουλησεις τον mark σου να παρεις engl?? :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 ΠΟΤΕ μου δεν χρησιμοποιω το drive των ενισχυτων!ΜΙΣΩ τον "ψευτομπλουζιαρικο" η τον τζιτζικομεταλιάρικο :lol: ηχο των drive καναλιων(ειδικα των Boogie & ENGL που τον θεωρω ΤΗΝ καρεκλια.. :D ) . Χρησιμοποιω ΜΟΝΟ πεταλακια για βρωμα για αυτο αλλωστε προτιμω ενισχυτες με μεγαλο headroom & ισχυρα μεγαφωνα :wink: Ο μονος μη-πεταλιαρικος drive ηχος που λατρευω ειναι ενας 50αρης MARSHALL PLEXI του 70 ανοιγμενος στο full αλλα οπως καταλαβαινεις δεν ειναι και πολυ πρακτικός... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 ααα έτσι εξηγείται η αγάπη σου για το rig!!!!!! 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 τι να κανω,ειμαι vintage τυπος!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gto234 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2006 Εγώ πάλι θεωρώ απαράδεκτο το drive των περισσότερων πεταλιών(ΟΚ δεν έχω ακούσει κ πολύ ακριβά μπουτίκ πεταλια) ενώ αντιθέτως των ενισχυτών ειδικά σε λάμπα είναι το τελειότερο! Υ.Γ. Είδατε τι είναι το γούστο τελικά έ;¶ρα άδικα σφαζόμαστε συνέχεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση