ThePilgrim Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Είχα δεί μία κιθάρα με αυτούς τους μαγνήτες και ανακαλύψαμε χτες σε ένα άλλο θέμα τι μαγνήτες είναι. Φαίνονται πολύ περίεργοι στην κατασκευή και από μερικά βιντεάκια στο youtube μ''αρεσε και ο ήχος τους. Τι γνώμη έχετε εσείς?? http://www.q-tuner.com/gl-6.shtml ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 πολυ hifi στο ακουσμα . δεν τους εχω ξανακουσει και μπηκα να τσεκαρω και τιμες και τους βρισκω λιγο ως πολυ τσιμπημενους . Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Ναι η αλήθεια είναι ότι είναι ακριβοί. Αλλά ίσως αξίζουν τα λεφτά τους. ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Βασικά από ένα βίντεο που είδα τώρα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι τριπλού πηνίου ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kafetzis Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Έχω τρελαθεί με τους q-tuner,δεν μπορώ να σταματήσω να ψάχνω για βιντεάκια και πληροφορίες!Αλλά απ'ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο γνωστή μάρκα και δεν βρίσκω κάτι ουσιαστικό...Τους έχει κανείς να μας πει την γνώμη του,γιατί έχω ψηθεί πολύ άσχημα για τον High Z. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση