Jazzjoker Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Αυτό ήταν; Τελειώσαμε; Δε θα ανεβάσει άλλος κανά take; Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά τώρα που επανήλθαμε online. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Eιχα υποσχεθει εγω ενα αλλα δεν προλαβα λογω φορτου εργασιας...ισως εντος ΣΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2010 Γρηγορη φοβερο! Μου θυμισε πολυ Satriani ενα συγκεκριμενο κομματι απο engines of creation, δεν θυμαμαι τιτλο... Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2010 thanks stinky :) Μηπως εννοεις ενα που λεγεται cords of life ή καπως ετσι; just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AKALOUPOTOS Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2010 γεια χαρα.πως μπορω να ανεβασω κατι που εγραψα?δεν ξερω την διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 στη σελιδα της απαντησης, θα επιλεξεις "προσθετες επιλογες" και θα κανεις επισυναψη του αρχειου σου ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AKALOUPOTOS Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2010 ευχαριστω gregg. εγραψα και εγω κατι και ειδα και πως γραφουν τα πεταλια μου. μεχρι 1.46 παιζω με fuzz μετα μεχρι 3.14 overdrive και τελος distortion. backing_nick.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jsof Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Εδω το δικο μου take :) ολιγον τι βιαστικο αλλα θα επανορθωσω. Παει καιρος, εγραψες και αλλα στη συνεχεια, αλλα αυτο σε συνδυασμο με το εξαιρετικο παιξιμο του Gregg ειναι τελειο! Μπορεις να το ακους repeat συνεχως! Χωρις πλακα, μου θυμισε Ronnie Jordan. Keep it up γιατι το εχεις :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pinhead Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2010 thanks stinky :) Μηπως εννοεις ενα που λεγεται cords of life ή καπως ετσι; Αυτο ειναι στο strange beautiful music.Ειναι απο τα καλυτερα και πιο πειραματικα του Satriani.Και τωρα που το ακουω πολυ ωραιο ειδικα τέτοια ωρα :) :) never compromise tone for features.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AKALOUPOTOS Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2010 ευχαριστω gregg. εγραψα και εγω κατι και ειδα και πως γραφουν τα πεταλια μου. μεχρι 1.46 παιζω με fuzz μετα μεχρι 3.14 overdrive και τελος distortion. backing_nick_lll.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση