Giorgos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 αν εχουν γινει πλακε (δηλ. εχουν χασει την "κορωνα" τους' date='οντως χρειαζονται τριψιμο) τσεκαρε αν "υποφερει" το Intonation σου . :wink:[/quote'] Ακριβώς!! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Όπως αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω περί κόλλας και όχι πρέσας. Το αντιθετο!! Όχι κόλλα!! Μονο πρέσα!!! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Η wd έχει κάποιους λαιμούς για strat και για tele που έρχονται πολύ φθηνά. Περίπου όσο στοιχίζει μια αλλαγή τάστων (Περίπου 120¤ θα μου τη χρεώσει ο τεχνικός). Αξίζει τον κόπο? Έχει κανείς πάρει τέτοιο λαιμό? Μιλάω δηλαδή για τη σειρά αυτή: (Medium jumbo ταστα και 12" radius) Δε ξέρω τι λένε σαν μπράτσα, αλλά από headstock είναι ΑΠΑΙΣΙΑ...!!!! Πάρε στα ίδια λεφτά περίπου ένα μπράτσο Rockinger το οποίο έχει και το κλασικό headstock της Fender ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 ΩΧ!Τωρα το ειδα το τερατουργημα!Εγω μιλαγα για τα κανονικα.. Κανε οτι λεει ο προλαλησας! :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση