petersp Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Θα το βρεις στον Στολλα (ο αντιπροσωπος της Fender - Squier), περιοχη Fix, απεναντι πριν το Block 33. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BASSKILLER Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 ;)προσωπικα σε αυτη τη κατηγορια προτεινω sguier,βεβαια θα ηταν καλυτερο να μπορουσες να ακουσεις κ τα δυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Με το yamaha ειχα παιξει ενα φεγγαρι και μου ειχε αφησει την εντυπωση στιβαρου οργανου που αξιζε τα λεφτα του. +1 Ειμαι κατοχος αυτου του μπασου,οποτε το ξερω απο πρωτο χερι ! να σημειωθει οτι ειχα ηδη το υπερμπασο ονοματι ΜΜ sterling αλλα επειδη μου αρεσε το yamaha το αγορασα.επισης μου αρεσει επειδη ειναι αρκετα ελαφρυ.τωρα για το squire δεν ξερω κατι οποτε μην σε μπερδευω.υπαρχει και η fernandes η οποια δεν ξερω αν βγαζει κατι καλο σε αυτα τα λεφτα,μπορεις να το ψαξεις αν θες. EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση