schafferbfg Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 cover jeremy-pearl jam... live ηχογράφηση πρόβας.. ήμασταν λίγο στην κοσμαρα μας και δεν βγήκε το επιθυμητό αποτέλεσμα..αλλα μιας και το έχω στα χερια μου είπα να το μοιραστώ μαζί σας..απόψεις,κριτικές,κράξιμο,σχόλια ..ελευθερα! επίσης έγινε ένα λάθος στο κόψιμο του track και δεν ακούγεται η εισαγωγή.. ;D Mamas_Taxi_-_jeremy_cover_2.mp3 Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 πολυ μου αρεσε μπραβο...αν και το πατε πολυ γρηγορα............εαν ητανε λιγο πιο αργο θα ητανε καλυτερο πιστευω...αλλα ητανε πολυ καλο και ο ηχος και το παιξιμο............ RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eddiev Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 αν κ η φωνη του eddie ειναι μοναδικη..καλα το παει το παλικαρι..αν κ θα συμφωνησω οτι ειναι λιγο γρηγορο κ χανει ετσι το κομματι ακομα κ απο τους pearl jam καμια φορα σε καποια live!καλη προσπαθεια παντως κ σας συγχαιρω για το μουσικο σας γουστο! keep on rockin' guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 τα φωνητικά τα βρίσκω καπως επιπόλαια, ο ρυθμός υπερβολικά γρήγορος και βέβαια αυτό διορθώνεται εύκολα, το οργανικό μέρος πολύ καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Kατ' αρχάς συγχαρτήρια για την επιλογή σας. Δείχνει ανθρώπους με γούστο. Τα κακά τώρα, παιδιά το έχετε άκούσει το κομμάτι του Κούτρα << Τρέχεις πολύ και βιάζεσαι>>? Για σας ισχύει. Καταφέρατε να χάσει το κομμάτι την ατμόσφαιρά του. Ο τραγουδιστής μου έκανε ως προς τη χροιά, φαλτσάρει όμως σε πολλά σημεία, ειδικά στο ρεφραίν. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Εμένα μου άρεσε πως το παίξατε το κομμάτι παιδιά! Το πάτε όντως πιο γρήγορα αλλά εμένα δε μου κακοφάνηκε μιας και σας βγήκε λίγο πιο "συναυλιακό" (από άποψη ταχύτητας πάντα). Τώρα η φωνή ,καλώς ή κακώς, είναι αυτή που εκτείθεται περισσότερο και ειδικά σ' ένα τέτοιο κομμάτι που έχει τη χαρακτηριστική χροιά του Vedder. Μου άρεσε βέβαια που δεν πήγες να μιμηθείς τον Vedder αλλά το 'πες με τη δική σου φωνή, παρ' όλα αυτά δε με ενθουσίασε κιόλας (το φωνητικό μέρος). Πάντως, χίλια μπράβο για το κομμάτι που διαλέξατε κι από μένα, μιας και δε μ' άρεσει η φιλοσοφία του ότι δεν αγγίζω τα κομμάτια των "τάδε" επειδή είναι δύσκολα και φοβάμαι οτι θα τα σκοτώσω. Οπότε θα χαρώ να ακούσω κι άλλα Pearl Jam covers! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 ευχαριστω ολους :) Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Μου άρεσε η διασκευή. Δεμένο, ωραία παιγμένο, με νεύρο και δυνατή ερμηνεία (παρόλο που "στόναρε" λίγο). Λίγο στο τέλος μου "ξέφυγε" λίγο με τα improv. στη φωνή, αλλά δεν πειράζει. Πάντως αν το ρίξετε στο tempo θα ακουστεί πολύ πολύ καλύτερο. Επίσης, μπράβο για την επιλογή του κομματιού! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
schafferbfg Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 μετά τις παρατηρήσεις :P και μετά από μια ακόμη πρόβα... ανεβάζω ακόμη μια version.. live πρόβα πάλι ..χωρίς επεξεργασία.. έχει περισσότερα λάθη στο μουσικό μέρος..αλλα νομίζω πιάσαμε το νόημα του tempo..και τα φωνητικά καλύτερα... κράξιμο και παρατηρήσεις ελευθερα :):) mammas_taxi_-_jeremy_cover_2.mp3 Rock..Dust..Light..Star Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Πολύ ωραίο! Το groove είναι "όπως πρέπει" για το κομμάτι! Τα λάθη τα παραβλέπουμε, το συναίσθημα κυριαρχεί! Όταν είναι να κάνετε live, να το ανακοινώσετε εδώ οπωσδήποτε! Καλή συνέχεια από μένα, http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση