Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Με λίγα λόγια... Το κομμάτι δεν έχει τίτλο, (έχει λόγο ύπαρξης) και δεν είναι κάτι συγκεκριμένο γενικά... Για παιχνίδι, φυσικά (δεν μπορώ να πω πιο, αυτή τη στιγμή... σορρυ). www.nikolas-sideris.com/Django/senimar_jazz.mp3 Τα πάντα παιγμένα στο χέρι (σώωωωπα). Τα πάντα EWQLSO Gold xp pro (Kontakt edition) EWQLSC (Kontakt edition) και LASS (Kontakt) σε Cubase 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit. Απλά ήθελα να το παρουσιάσω γιατί μου 'ξέφυγε' λίγο προς το jazz flavouring και το έκανα κατα λάθος... ;) Αλλιώς δε νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 αν βγάζεις κάτι τέτοιο :o για παιχνίδι, περιμένω μια πιο σοβαρή σου δουλειά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lorda01 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Adventure μου μυρίζει και γουστάρω!Άστο να σου "ξεφύγει" κι άλλο...Εμένα μου άρεσε πολύ.Σου δίνει την αίσθηση της περιπέτειας και του μυστηρίου, λίγο παιχνιδιάρικα.Ωραίο... http://www.youtube.com/user/georgek1512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 αν βγάζεις κάτι τέτοιο :o για παιχνίδι, περιμένω μια πιο σοβαρή σου δουλειά υποσημειωσούλα: Computer games... για επαγγελματικό παιχνίδι είναι, άρα είναι όσο πιο σοβαρό γίνεται (κατέβασα τις χαμηλές στο 2ο μέρος πάντως, αλλά δε μπορώ να κάνω update τώρα δα). ;= Ευχαριστώ για τα καλά σχόλια! :) (Δεν είναι adventure... Ειναι Tower Defense Type για iPhone! ;)) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Εκπληκτικό! αν βγάζεις κάτι τέτοιο :o για παιχνίδι, περιμένω μια πιο σοβαρή σου δουλειά Έλα ντε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Αριστούργημα, τι άλλο να πω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
psixanwmalos Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 για κάποιο λόγο μου θύμισε Legend of Zelda και αυτό είναι πάρα μα πάρα πολύ καλό nice work ;) Είμαι μελαχρινός αλλά έχω μυαλό ξανθιάς.Τι φταίει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezas470 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Φανταστικο!!!! θα μπορουσα να το ακουω και ολη μερα!! τι οργανα παιζουν (ακοιρη η ερωτηση απλα εχω περιεργεια.. δεν μπορω να καταλαβω και πολλα μεσα στο χαος..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 OP Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Thanks people! ^_^ Σπύρο, Gevelek: υπάρχουν δύο κομμάτια μου "σοβαρά" (εντελώς). Ψάξτε για "unique" και "Exeliksis" και... καλό κουράγιο... ;D Νέστωρα: Κολακευμένος! :P ibanezas470: Ευχαριστώ. Έχουμε και λέμε... πνευστα: picollo flute, clarinet κρουστα: Taiko drums, Timpani, Suspended Cymball 26" έγχορδα: Violin I, II, Viola, Violoncello, Contrabass Χορωδία παιδικί Φυσικά το καθένα έχει διάφορα articulations, staccato, legato, trills, κλπ... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση