Tthawth Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 flea' date=' les claypool, και dirk lance απο incubus.[/quote'] Αυτος των incubus παιζει σε ολους τους τους δίσκους? Ένας δίσκος που άκουσα απο Incubus ειναι πήχτρα στο slap και καλα κανει, αλλα σε όλους τους άλλους δίσκους παίζει νορμαλ μπασσογραμμές. http://www.facebook.com/fourlt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oizgeorge Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Steve Harris.... Ο ανθρωπος παιζει λυσσασμενα!!! τον ειδα μαλακασα και εμεινα... μαλακασ(ασα). Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maidenas Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Hallowed Be Thy Name Lord Of Darkness If you can't do it with StingRay, maybe the problem isn't the bass..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 d'arcy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sonap Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 flea, stuart hamm Αλλά μην ξεχνάτε τους Έλληνες: Εκτός από Γιώτη (Κιουρτσόγλου) είναι και ο Καρράς από Τρύπες. Φοβεροί και όσοι παίξαν με Cure. Cure, η χαρά του μπασίστα... Α, και Faith no more. http://myspace.com/panostheo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Stanley Clarke: Gary Peacock: Aston 'familyman' Barrett: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Εμένα μου αρέσει πολύ ο μπασίστας των Dream Theater(δε μου έρχεται το όνομα). Αυτό που μου αρέσει σε αυτόν είναι ότι παίζει με δάκτυλα και ότι παίζει και αρκετά γρήγορα με apoyando(δάκτυλα δηλαδή)πράγμα που θέλει αρκετή εξάσκηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Εμένα μου αρέσει πολύ ο μπασίστας των Dream Theater(δε μου έρχεται το όνομα). John Myung feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Φίλε Sam δες πιο πίσω έχω ένα βίντεο του Myung , τσέκαρέ το... :wink: Sonap όντως και των Faith No More είναι φοβερός. Μπράβο σου που τον θυμήθηκες :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση