boukas Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Lemmy Lemmy Lemmy Lemmy Lemmy Lemmy Lemmy Lemmy O burton δεν είναι μπασίστας θεός είναι πλέον!!! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Πιθανότατα o Roger Waters για την "μουσικη του ιδιοφυια" όπως έγραφε και το διαφημιστικό του Roger Waters live@ terravibe... Και για να μην ξεχνιόμαστε http://www.youtube.com/watch?v=5lMK1Z_RhU4 Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ...Ο θεός... http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 ...Ο θεός... +1000 :wink: Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιανουαρίου 2007 FLEEEAMAIIIIL!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;; (α, ''by the way'', Flea of RHCP). :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosko Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Marcel Jacob από TALISMAN Ιντονέησον ημάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Φυσικά δε λέω ότι είναι ο "αγαπημένος" μου, αλλά ο τύπος που παίζει στους Dredg (δεν ξέρω το όνομά του) κάνει αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα που δένουν καταπληκτικά με τα κομάτια τους ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Νομίζω flea από rhcp και φυσικά Roger Waters... Στη συναυλία του οποίου ήμουν και... απλά.... Θεος... Το μπάσσο των floyd έχει ΤΟΝ ήχο, κατα τη γνώμη μου πάντα...... Σα να ξέρω τι θα απαντήσει ο pastelius... :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2007 Έτσι........ 8) :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση