Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια ελεοσ!!! black sabbath δεν ακουει κανεις??? ακουγα εγω (το 1978) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2011 Άστε ρε το παιδί να χαρεί με τους Sabbath. Δε ντρέπεστε μεγάλοι άνθρωποι. Σε 40 χρόνια μπορεί ν ακούει κ αυτό μπλουζ... ή Cage ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Lark's Tongues in Aspic, King Crimson John Wetton Emerson Lake & Palmer - Knife Edge Greg Lake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Ντάξει βλέπω το αρχικό μου ποστ 3 χρόνια πριν, και απλά γελάω..... ;D ;D Είναι ύπουλη ερώτηση βασικά γιατί ανα καιρούς κολλάς με διάφορους. Τώρα θα έλεγα Avishai Cohen. Εξωγήινος, γκρουβομηχανή, master of rhythm και πολλά άλλα... :) Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2011 Ντάξει βλέπω το αρχικό μου ποστ 3 χρόνια πριν, και απλά γελάω..... ;D ;D Είναι ύπουλη ερώτηση βασικά γιατί ανα καιρούς κολλάς με διάφορους. Τώρα θα έλεγα Avishai Cohen. Εξωγήινος, γκρουβομηχανή, master of rhythm και πολλά άλλα... :) Το post αυτο θα τεινει στο απειρο ας βαλω αλλους δυο Chris Squire Genesis - The return of the Giant Hogweed Mike Rutherford (τρομερα παραγνωρισμενος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dionisissab Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Geddy Lee (Rush) Dave Meros (Spock's Beard) Avishai Cohen "Να με θάψουν οι οχτροί γιατί με θάβουν οι φίλοι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 για μενα απ τους καλυτερους steve bailay paco pastorious steve DiGiorgio alex webster(cannibal corpse) το δεξι του απιστευτο Tim Commerford (RATM) εννοειτε justin cancellor (tool) Jeff Ament(pearl jam) sting mark king(level 42) Chris Squire (Yes) και πολλοι αλλοι αλλα αρκετα σας κουρασα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Anthony Jackson John Pattitucci Abrahham Laboriel Mike Porcaro Sting Victor wooten Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 για μενα απ τους καλυτερους steve bailay paco pastorious steve DiGiorgio alex webster(cannibal corpse) το δεξι του απιστευτο Tim Commerford (RATM) εννοειτε justin cancellor (tool) Jeff Ament(pearl jam) sting mark king(level 42) Chris Squire (Yes) και πολλοι αλλοι αλλα αρκετα σας κουρασα ;D Αι αι αι αι ...Paco pastorious ???ειναι ενα υβριδιο μεταξι μπασιστα και του κιθαριστα paco de lucia..φοβερος παικτης..παιζει το αταστο σαν κιθαρα...απιστευτος... παντως εχεις βαλει της παναγιας τα ματια στο ποστ σου....ΚΑΜΙΑ σχεση ο ενας απ τον αλλο...ευγε...βλεπω ακους απο ολα τα ειδη... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2011 Βασικα ειναι λιγο ατοπο το Post αυτο...ειναι σαν να ρωταμε καποιον ποιο ειναι το αγαπημενο σου στυλ μουσικης...δηλαδη βαριεμε να αραδιασω 10 ονοματα γιατι θα πρεπει να αναλυσω γιατι μ αρεσει ο καθε ενας και τη εχει κανει στο ηλεκτρικο μπασο...ααααααααααααααα...και ο wooden δεν ειναι μπασιστας...ειναι groove machine και στα δικα μου αυτια κανει απλα θορυβο...γνωμη μου ;D οποτε...ποιος ΔΕΝ ειναι ο αγαπημενος μου μπασιστας?ο Wooden!!! I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση