Anduan3 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Carol Kaye,James Jamerson,Jaco Pastorius,Tony Levin,Trey Gunn,Pino Pallandino,Jeff Berlin,Tom Kennedy(ο καλυτερος ηχος μπασου),Richard Bona,Percy Jones,Michael Manring,Anthony Jackson,John Entwistle(καλυτερος Ροκ Μπασιστας),steve Bailey,Nathan East,Larry Graham,Bootsila,Robert Fripp(με καποια εφε αλλα μπασο επαιζε σε καποια κομματια των Crimson,Linley Marthe Τιτλος ποστ: "Ο αγαπημένος σας μπασίστας" Ενας! Εσυ απ'οτι ειδα, μονο τον μπασιστα του Θανου Πετρελη δεν εγραψες... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Τιτλος ποστ: "Ο αγαπημένος σας μπασίστας" Ενας! Δεν γινεται!!!Ειναι σαν να με ρωτας ποιο ειναι το αγαπημενο μου κομματι...η η αγαπημενη μου μπαντα... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anduan3 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Δεν γινεται!!!Ειναι σαν να με ρωτας ποιο ειναι το αγαπημενο μου κομματι...η η αγαπημενη μου μπαντα... Το ξερω, γι αυτο και γω συνηθως αποφευγω να απαντω σε τετοια ποστς (αλλα δεν το καταφερνω παντα...) 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Trujillo...παιζει τα παντα...δεν εχει τεχνικα ορια...(θα πεις κ o Myung δεν εχει ορια)...αλλα αντε παιξε μπασσο και κανε και το βατραχι!! εδω σε θελω!!! ;D www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Ο John Entwistle φυσικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidhoh Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Joey Vera Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morbidgeorge Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Steve Di Giorgio!!!Θεος... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mr_davidoff Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 domenico dragonetti τα σπαγε . Εκανε φοβερο show ο τυπας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Ο Dougie Thompson των Supertramp. Αντιπαραθέτω αυτόν.... ;) O Randy Meisner των Eagles. rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papalampraina Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Ο John Entwistle φυσικά Ε ναι. Need.More.Fuzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση