THEOD Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Γεια σας έκανα μια ηχογράφηση σε 192kh και 32b απο περιέργεια και το αποτέλεσμα ειχε πάρα πολύ φύσημα . Ο ήχος ήταν κάπως διαφορετικός πάντως οχι κακός . Η καρτα ηχου ειναι lynx aes16 -aurora 16 προενισχυτής grace συνήθως γράφω σε 44.100-48.000 16b και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Σε ποσα kh- bits πιστεύετε οτι ειναι καλύτερο να γίνονται ηχογραφήσεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 τι παλαβομαρες ειναι αυτες που κανεις ανθρωπε μου?? ;D 44.1/24 γραφε οπως ολος ο κοσμος (που δεν ειναι...νυχτεριδα... ;D ;D). www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 τι παλαβομαρες ειναι αυτες που κανεις ανθρωπε μου?? ;D 44/24 γραφε οπως ολος ο κοσμος. +1 44.1k/24bit (και ενα καλο διακριτικο dither στο export) και ολα ειναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 τι παλαβομαρες ειναι αυτες που κανεις ανθρωπε μου?? ;D 44.1/24 γραφε οπως ολος ο κοσμος (που δεν ειναι...νυχτεριδα... ;D ;D). καλο :D :D :D SF αλλο να στο λεω και αλλο να το ακούς λες και ηχογραφούσα μεσα στη θάλασσα :o :o :o :o θα κατσω στο στα αυγα μου ( 44.1k/24bit ) θενξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 καλο :D :D :D SF αλλο να στο λεω και αλλο να το ακούς λες και ηχογραφούσα μεσα στη θάλασσα :o :o :o :o θα κατσω στο στα αυγα μου ( 44.1k/24bit ) θενξ Για δοκίμασε να ανεβάσεις λίγο το buffer size στους asio drivers. Κανονικά πρέπει να ηχογραφεί στα 192kh & 24b Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariossen Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Βασικά η ηχογράφηση είναι καλό να γίνεται στα 48ΚΗz/24Bit (είναι μιά χαρά) και από κεί και πέρα αν θές να το κάψεις σε Audio Cd το μετατρέπεις σε 44.1/16 προσθέτοντας λίγο dither και είσαι μάγκας!Η ηχογράφηση και η επεξεργασία είναι καλο να γίνονται σε μεγαλούτσικη ανάλυση και sampling rate γιατί "μπακαλίστικα" έχει χώρο το σήμα να το δουλέψεις αρκετά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 sorry για την χαζη ερώτηση αλλα απο που αλλάζεις το buffer size στους asio drivers. και πως προσθετεις λίγο dither Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 sorry για την χαζη ερώτηση αλλα απο που αλλάζεις το buffer size στους asio drivers. και πως προσθετεις λίγο dither παρα ηταν βλακεία αυτο που ρώτησα και δε βλέπω καμιά ανταπόκριση αλλα παίδες πραγματικά ενδιαφέρομαι να μάθω πεντε πράγματα για να πνίξω λιγo την ασχετοσύνη μου στα pc :'( :'( :'( :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Τα έχουμε γράψει αρκετές φορές Γράψε την λέξη buffer size στην αναζήτηση και θα τα βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ πολυ :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση