marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να δωθεί συνέχεια. :) Και όμως, εμένα μου άρεσε η ιδέα να δημιουργηθεί η κατηγορία "Εξυπνάκηδες"... ;D ;D Βάλε και εμένα και το Νικόλα μέσα ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Άμα ψηθείτε πολύ θα προτείνω να σας βάλουμε τίτλο. Ο ένας θα ναι ο εξυπνάκιας και ο άλλος ο σπιρτούλης ;P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Ο ένας θα ναι ο εξυπνάκιας και ο άλλος ο σπιρτούλης ;P Νικολάκη ποιό θέλεις? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Και όμως, εμένα μου άρεσε η ιδέα να δημιουργηθεί η κατηγορία "Εξυπνάκηδες"... ;D ;D Βάλε και εμένα και το Νικόλα μέσα ;D ;D Χωρίς τον ΑΪ;;; μπά... δε θα πιάσει... ΥΓ. Μπορώ να είμαι ο μελένιος παρακαλώ; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 τι παθενει το noiz ? προσπαθω εδω και ωρα να ανεβασω ενα τραγουδι και μου γραφει ¨Υπερβήκατε τον μέγιστο χρόνο σύνδεσης κατά την αποστολή. Παρακαλούμε προσπαθήστε να αποστείλετε ξανά το μήνυμά σας. Δεν δόθηκε τίτλος. Δεν δόθηκε κείμενο για το μήνυμα. Έχει προστασία από ανορθογραφίες...για διόρθωσε τον τίτλο σου μη βγάλει κανένα μάτι Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 να μη μπαίνει ο κάθε εξυπνάκιας να σου τη λέει :P Με μπερδεύεις...τελικά εξυπνάκιας ή σπιρτούλης? Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Δε διαλέξατε οπότε σας αφήνω να ξεμαλιαστείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Δε διαλέξατε οπότε σας αφήνω να ξεμαλιαστείτε. οποιος εχει να ξεμαλιασει τον μαραθον εχει ευκολο και ξεκουραστο εργο! δεν ειναι δικαιο.....! :P πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 οποιος εχει να ξεμαλιασει τον μαραθον εχει ευκολο και ξεκουραστο εργο! δεν ειναι δικαιο.....! :P Γι αυτο δεν μιλάω...τους αφήνω με την όρεξη ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση