nikoskollias Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Παρεπιπτόντως εις εκ των εδώ μέσα που γουστάρω πιο πολύ, είναι ο Marathon. ;D Ελπίζω να μην δημιούργησα τίποτα καταστάσεις.... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskollias Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 ...εννοώ να παρεξηγηθείτε :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 ...εννοώ να παρεξηγηθείτε :-X O Aνέστης είναι μια από τις αδυναμίες μου. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Και κρίνοντας από το "σωσσίβιο", δεν έχεις και πολλές ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Και κρίνοντας από το "σωσσίβιο", δεν έχεις και πολλές ;D Για τα χρόνια μου καλά κρατιέμαι. Νομίζω. ??? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 O Aνέστης είναι μια από τις αδυναμίες μου. Να παιζες και λίγο μποσανόβες.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Εγώ προσωπικά, μόνο κιτσαριό δεν το βλέπω. Θα το πήγαινα βέβαια σε British Racing Green (δεν μ' αρέσουν πολύ τα "αδελφίστικα" - που σαι Τάκη - τα foam :P) και θα του βαζα ένα off white/cream πέρλα pickguard. Επειδή ΔΕΝ παίζουμε όλοι σαν τον Jamerson (για να μην πώ για την μα@@@κία όταν είναι από κάτω) το ρηξικέλευθο thumbrest σου πρέπει να το πατεντάρεις. Εύγε. Όταν είχα βάψει το άλλο σώμα παλιότερα, brg έψαχνα, ρώτησα σε βαφές αυτοκινήτου αλλά δεν βρήκα. Είναι λίγο πιο σκούρο απο όσο φαίνεται στην φωτό, πολύ κοντά σε brg, emerald green metallic λέγεται, μια Βρετανίλα την βγάζει! Το επόμενο όργανο που θα μαγαρίσω, θα το βάψω στα χρώματα της gulf ;) nikoskollias, το παράκανες λίγο :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Όταν είχα βάψει το άλλο σώμα παλιότερα, brg έψαχνα, ρώτησα σε βαφές αυτοκινήτου αλλά δεν βρήκα. Είναι λίγο πιο σκούρο απο όσο φαίνεται στην φωτό, πολύ κοντά σε brg, emerald green metallic λέγεται, μια Βρετανίλα την βγάζει! Το επόμενο όργανο που θα μαγαρίσω, θα το βάψω στα χρώματα της gulf ;) Σε μια τέτοια ακριβώς ίδια Lotus 7 (όχι Caterham) έχω κάνει βόλτα στην Ουαλλική εξοχή. Εμπειρία !!! Τι είναι το gulf ? Με βάζεις στη πρίζα για μαστορέματα και δεν κάνει ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Με βάζεις στη πρίζα για μαστορέματα και δεν κάνει ;) Μόνο το κόλπο του Μπίχλα με τον ανεμιστήρα μην κάνεις... ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Σε μια τέτοια ακριβώς ίδια Lotus 7 (όχι Caterham) έχω κάνει βόλτα στην Ουαλλική εξοχή. Εμπειρία !!! Τι είναι το gulf ? Αυτά είναι... ή μάλλον... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Με εκπλήσσεις δυσάρεστα, μάρκα λιπαντικών είναι, χορηγός πολύ επιτυχημένων αγωνιστικών του le mans, τέλη 60s αρχές 70s αλλά και σύγχρονων Στις αποτελέσματα εικόνων έβγαλε και την πιο cool πολυθρόνα που έχω δεί. Μόνο το κόλπο του Μπίχλα με τον ανεμιστήρα μην κάνεις... ;D Είμαι σίγουρος οτι σου άρεσε η ιδέα και θα την δοκίμαζες στο επόμενο project :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση