marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Μόνο που αυτουνού δεν είχε ένα τόννο πλαστικού χρώματος επάνω. ;) Είχε 2 τόννους Guinness ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskollias Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Πρώτον: Σε καμμιά περίπτωση δεν ήθελα έτσι την κιθάρα, να την βάψω πήγαινα, και την άφησα έτσι (επειδή μου άρεσε) Δεύτερον: Δεν υπάρχει ίχνος χρώματος δικού μου επάνω (η κιθάρα έχει το κόκκινο του εργοστασίου, όπου φαίνεται ;D και φανερώνει και σε πολλά σημεία το ασημένιο υπόστρωμα χρώματος που βάζουνε απο το εργοστάσιο) ΥΓ Ο Ρόρι με μεγάλωσε μουσικά (υποκλίνομαι) Σε καμμιά περίπτωση δεν το πήγαινα να κάνω την κιθάρα μου έτσι. Τώρα αν εστω και λίγο θυμίζει τέτοιες καταστασεις είναι και λίγο θέμα γούστου... (καμμιά φορά και κρυφή επιθυμία ;D ;D) Ισως για αυτό να την αποδεχτηκα και έτσι όπως είναι τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Πρώτον: Σε καμμιά περίπτωση δεν ήθελα έτσι την κιθάρα, να την βάψω πήγαινα, και την άφησα έτσι (επειδή μου άρεσε) Δεύτερον: Δεν υπάρχει ίχνος χρώματος δικού μου επάνω (η κιθάρα έχει το κόκκινο του εργοστασίου, όπου φαίνεται ;D και φανερώνει και σε πολλά σημεία το ασημένιο υπόστρωμα χρώματος που βάζουνε απο το εργοστάσιο)... Δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι...απλά ο Νέστωρας είναι κακόγουστος ;D ;D Σιγά σιγά θα τον γνωρίσεις... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Είχε 2 τόννους Guinness ;D ;D Αυτό ποτέ δεν λειτούργησε διαβρωτικά είτε στο μπάσο, είτε στον μπασίστα. Tested & Approved. Personally. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Να και μια λύση από την Τσεχία, η B&ch (made in china ειναι τα μπράτσα αλλά είναι οκ): http://www.bachmusik.com/en/guitar-hardware/necks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Tested & Approved. Personally. ;D Συμφωνούμε...αντίθετα δίνει ποιότητα... ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Πέρασε από τα χέρια μου μια American standard του '91, που είχε υποστεί τρίψιμο, μ' αποτέλεσμα το πλαστικό εξωτερικό να είχε φύγει και το sunburst χρώμα να θαμπώνει. Παρόλο που η κιθάρα είχε πολύ ωραίο, ζεστό, πλούσιο στα μεσαία ήχο, με χάλαγε στο μάτι και την έδωσα. :( InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikoskollias Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Να και μια λύση από την Τσεχία, η B&ch (made in china ειναι τα μπράτσα αλλά είναι οκ): http://www.bachmusik.com/en/guitar-hardware/necks είναι πολλά μάλλον τα σάιτ και έχω πλήρη αγνοια απο ότι φαίνεται..... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 με χάλαγε στο μάτι και την έδωσα. :( Είναι γεγονός ότι ως Τζέντλεμαν, τα θέλεις όλα καλογυαλισμένα!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Δεν χρειάζεται να δικαιολογείσαι...απλά ο Νέστωρας είναι κακόγουστος ;D ;D Σιγά σιγά θα τον γνωρίσεις... Παρεπιπτόντως εις εκ των εδώ μέσα που γουστάρω πιο πολύ, είναι ο Marathon. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση