lambrosgg Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Έτσι για να υπάρχει κάτι διαφορετικό! (δείξτε επιοίκεια στο παίξιμο του λαούτου - μέσα στο Σαββατοκύριακο έμαθα) [flash=200,200] Περιμένω τα σχόλια σας. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apache Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 εξαιρετικος!!! :) κοιτα να βελτιωσεις το παιξιμο σου στο λαουτο, γιατι το χεις. μαρεσε πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Να σαι καλά. Το παίξιμο μπορεί να το χω, λαούτο όμως δεν έχω! Το δανείστικα για να γράψω το συγκεκριμένο κομμάτι από ένα φιλαράκι και το επέστρεψα σήμερα :'( Είναι και γαμώ τα όργανα, αλλά πανάκριβα. Για να πεις ότι πήρες απλώς ένα καλό λαούτο και όχι τενεκέ πρέπει να δώσεις 1700-1800 ευρώ τουλάχιστον. http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
meola Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 μπραβο φιλαρακι, πολυ καλο το ολο θεμα .......αξιος !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Μπράβο φίλε μου εχεις μέλλον ;) ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2010 Συγχαρητήρια, απλό και όμορφο κομμάτι. Όπως επίσης συγχαρητήρια και για την ωραία video παρουσίαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Δε μοιάζει καθόλου με κρητικό αλλά καλύτερα γιατί είναι υπέροχο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Χαίρομαι πολύ που σας αρέσει. :) http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2010 Το θέμα στην αρχή μοίαζει με το θέμα στο πάντα θλιμμένη χαραυγή... ΠΟΛΥ μου άρεσε... ΑΡΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!! Και εγώ θέλω να μάθω λαγούτο αλλά δεν έχω 1000 ευρώ για ένα φτηνό όργανο... Μπράβο φίλε τα έσπασες!!! LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
korg_nikos Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2010 Μπράβο...εξαιρετικό!! Να κάνω μία ερώτηση; Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποίησες για να συγχωνεύσεις τα 4 Video ταυτόχρονα σε ένα με 4 παράθυρα; Ψάχνω κάτι αντίστοιχο για αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση