ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Το παρακάτω κομμάτι είναι μία απο τις πρώτες μου προσπάθειες να ηχογραφήσω σε pc.Το αποτέλεσμα? Καινούριο είδος μουσικής.Ανατολιτικοψυχεδελικό. ;D Ολα τα όργανα τα παίζω μόνος μου και σε κάποια σημεία παίζω και ούτι.(Παλιό μεράκι το οποίο κράτησε ευτυχώς λίγους μήνες μόνο).Θα ήθελα να ακούσω και άλλες ιδέες παιγμένες πάνω σε αυτό.Ολοι ευπρόσδεκτοι! Nομίζω πως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν soundtrack! soul_bottom.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Ωραιο το παντρεμα των ηχων που εχεις κανει,αν και θα περιμενα να ειναι κανα 10λεπτο σε διαρκεια το τραγουδι,εμενα μου αρεσει παντως !!! μπραβο.Με τι μπασο παιζεις ??? EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Ωραιο το παντρεμα των ηχων που εχεις κανει,αν και θα περιμενα να ειναι κανα 10λεπτο σε διαρκεια το τραγουδι,εμενα μου αρεσει παντως !!! μπραβο.Με τι μπασο παιζεις ??? Να σαι καλά! Το μπάσο το παίζω με τα πλήκτρα .Είναι vst .Πάντως για vst μου ακούγετε και εμένα ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Να σαι καλά! Το μπάσο το παίζω με τα πλήκτρα .Είναι vst .Πάντως για vst μου ακούγετε και εμένα ενδιαφέρον. α χα καταλαβα,ενδιαφερον παντως αυτο με το vst.Προσωπικα μου αρεσουν πολυ κομματια σε αυτο το στυλ(ειναι λιγοτερο ψυχεδελικα αλλα πολυ ταξιδιαρικα) ενα παραδειγμα: http://www.youtube.com/watch?v=8NPMyk01O-o&feature=related EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση