ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Εχω ένα προβληματάκι.Προτίμησα να πάρω ένα fostex 8 κάναλο που βρήκα σε ευκαιρία απο ότι μια κάρτα ήχου.Ηχογραφώ στο πολυκάναλο κανονικά.Το αποτέλεσμα ακούγετε απο τα ακουστικά ή τα monitors άψογο.Το επόμενο βήμα που κάνω είναι απο το line out του fostex να το περνάω στην onboard κάρτα ήχου του laptop για να τα βάλω στο qbase και στη συνέχεια cd.Oταν τα συνδέσω όμως ακούγεται ένα σφύριγμα (σαν βόμβος) ο οποίος περνάει και στην ηχογράφηση.Nα τονίσω ότι μόλις τα συνδέσω ο θόρυβος ακούγετε και στο πολυκάναλο μόλις πατήσω το play.Τι μπορεί να φταίει? Kαταστρέφεται όλη η ηχογραφηση και έχω φρικάρει. :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Περιεγραψε το σφυριγμα.Ειναι πολυ δυνατο?Κοκκινιζουν ολα? Τι καρτα ηχου εχεις? Απο που ακους αυτο που στελνεις στο pc? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Ο θόρυβος είναι σαν φύσημα αλλά έντονο.Το ακούω απο τα ηχεία του laptop αφού το συνδέσω με το πολυκάναλο και το βάλω να παίξει.Δε ξέρω αν σε βοηθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Eπομενως feedback δεν ειναι. Τωρα ειδα οτι ειναι η onboard καρτα και δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν δικαιολογει τετοιο φυσημα. Η συνδεσμολογια σου ειναι 2 rca(fostex) σε mini jack?(καρτα ηχου)? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 ακριβώς! Μήπως μια εξωτερική κάρτα θα διόρθωνε το πρόβλημα? Παλιότερα που έκανα την ίδια σύνδεση σε pc κουτί δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 ακριβώς! Μήπως μια εξωτερική κάρτα θα διόρθωνε το πρόβλημα? Παλιότερα που έκανα την ίδια σύνδεση σε pc κουτί δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Θα βελτιωνε την ποιοτητα. Αν εχεις φιλοδοξους στοχους ειναι μονοδρομος. Μεχρι τοτε,ελεγξε τα καλωδια προσεκτικα,συνδεσε ενα ζευγαρι ηχεια στην εξοδο του λαπτοπ να δεις το μεγεθος του προβληματος γιατι απ τα ηχεια του δε βγαινει ακρη. Παντως καλα εκανες που πηρες το fostex.Eιμαι υπερ για πολλους λογους. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δεν τσεκάρεις και το καλώδιο μπας και ειναι στα τελευταία του; ΥΓ. με πρόλαβαν :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Εχω αλλάξει και τα καλώδια αλλά το ίδιο.Τι να το κάνω το φόστεξ όμως όταν δε μπορώ να βγάλω απο αυτό ότι γράφεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Εχω αλλάξει και τα καλώδια αλλά το ίδιο.Τι να το κάνω το φόστεξ όμως όταν δε μπορώ να βγάλω απο αυτό ότι γράφεται? Εννοειται ΑΝ δουλευει αψογα.. Πες μου ποιο fostex ειναι και απο που παιρνεις out σημα?απ το μαστερ αουτ? GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Nαι απο το master out.Eίναι παλιό μοντέλο .Δε θυμάμαι ακριβώς όμως ποιό .Δε το ε΄χω μπροστά μου για να δώ. Λέτε να δημιουργείτε ο θόρυβος απο το μικρόφωνο του laptop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση