Προς το περιεχόμενο

Lost - The End (Μην Διαβασετε οσοι δεν ειδατε το τελος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με κυνικό και μαύρο χιούμορ όχι, αλλά στις ΗΠΑ η σειρά που αποτέλεσε ορόσημο (με όλη τη σημασία της λέξης) ως κωμικό sitcom στα 90's ήταν το Seinfeld  (τώρα που το σκέφτομαι είχε αρκετά στοιχεία κυνικού και μαύρου χιούμορ, όχι όμως ως βασικό συστατικό)

Το Seinfeld είναι μεγάλη πατάτα (προσωπική μου άποψη πάντα). Έτυχε να το δω όλο επειδή το σύγκριναν με το Friends, η σειρά έχει ελάχιστο χιούμορ και έγινε ορόσημο επειδή αποτέλεσε το πρώτο σοβαρό sitcom στην Αμερική. Δεν πιάνει καν το 1/10 άλλων σειρών, χώρια που είναι παλιό πλέον. Αφού κατέληξα να γελάω περισσότερο στα bloopers, απ'όσο γέλασα σε ολόκρηρη τη σειρά. Το μόνο καλό στοιχείο είναι ο Kramer, που έχει ψηφιστεί ο καλύτερος ρόλος που έχει περάσει απο σειρά στις Η.Π.Α.

Απο τις άλλες σειρές τώρα, το Married with children(παντρεμένοι με παιδιά) παλεύεται, το How I met your mother είναι τουλάχιστον ευχάριστο, αλλά όχι πολύ καλό. Το Family Guy έχει διαφορετικό και ξεχωριστό χιούμορ, που προσωπικά μου αρέσει(μακάρι να καταλάβαινα και όλες τις σατυρικές αναφορές του). Το My name is Earl είναι ευχάριστο, αλλά μέτριο. Το Big Bang Theory ούτε καν ευχάριστο πλεον. Το Arrested Development άντεξα μια σεζόν γιατί το χιούμορ είναι επαναλαμβανόμενο... Ίσως έχω θέσει πολύ υψηλά στάνταρ μετα απο το Friends. Δύσκολα θα φτάσει κάποια σειρά εξίσου υψηλό επίπεδο.

Απο σοβαρές έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για το Dexter και το Fringe(το οποίο είναι επίσης του J J Abraams δημιουργού του λόστ) που κάποια στιγμή θα το αρχίσω. Προσωπική πρόταση είναι το Castle, αστυνομικό με χιούμορ και ενδιαφέρουσες υποθέσεις. Το Flashforward που λέτε ρε παιδιά δεν κόπηκε? Έτσι είχα ακούσει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Α και δείτε και αυτά απο Lost έχουν πολύ γέλιο. Είναι γυρισμένα απο τους πραγματικούς ηθοποιούς γελοία σκηνικά. Ειδικά το δεύτερο στο 1:55 ;D  ;D  ;D

http://www.youtube.com/watch?v=Jjfc7uLJvCo

http://www.youtube.com/watch?v=ZfpBFYn-Jxw

Παιδιά, πολλή γκρίνια για το τίποτα.... σαν οπαδοί του Γάβρου κάνετε.  :P :P :P ;D ;D ;D

Σοβαρά τώρα, είχε γραφεί πουθενά κάποτε ότι το Lost ήταν σειρά hard science fiction? Παρακαλώ όσοι δεν είναι τόσο βαρεμένοι όσο εγώ, και δεν έχουν διαβάσει 4000 διηγήματα, νουβέλες και μυθιστορήματα speculative fiction (όπως είναι το πραγματικό όνομα αυτού που λέμε "επιστημονική φαντασία") να googlάρουν τον όρο "Hard Science Fiction". Από τη στιγμή που το Lost ΔΕΝ ήταν ποτέ, μα ποτέ, μα ΠΟΤΕ σ'αυτή την κατηγορία, μην απαιτείτε "επιστημονικές εξηγήσεις" για τίποτα.  ;)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Το Seinfeld είναι μεγάλη πατάτα (προσωπική μου άποψη πάντα).

Απο τις άλλες σειρές τώρα, το Married with children(παντρεμένοι με παιδιά) παλεύεται,

εντάξει αν θεωρείς το Married with children ανώτερο του Seinfeld, μας χωρίζει μια άβυσσος

το Dexter το δοκίμασα χθες βράδυ με το 1ο επεισόδιο της σειράς, στα 10 λεπτά το σταμάτησα και το πέταξα

άρα μάλλον θα σου αρέσει  ;)

μην απαιτείτε "επιστημονικές εξηγήσεις" για τίποτα.  ;)

νομίζω πως όλοι περίμεναν λογικοφανείς εξηγήσεις και όχι απαραίτητα επιστημονικές

Μιας και το ανέφερες, καμιά κωμική σείρα με σχετικά κυνικό και μαύρο χιούμορ έχετε

να προτείνετε?

Πρέπει να το ψάξεις στην Βρεττανική τηλεόραση. Με μακρά ιστορία...... ;)

Αν και το ΒΒΤ ενίοτε βγάζει μειδίαμα.Αλλά τα κάναν πιο ριζοσπαστικά οι Άγγλοι εδώ και 28 χρόνια (The Young Ones - BBC. Απλά κορυφαίο ;))

Για το Lost ΔΕΝ έχω ιδέα.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Πρέπει να το ψάξεις στην Βρεττανική τηλεόραση. Με μακρά ιστορία...... ;)

Αν και το ΒΒΤ ενίοτε βγάζει μειδίαμα.Αλλά τα κάναν πιο ριζοσπαστικά οι Άγγλοι εδώ και 28 χρόνια (The Young Ones - BBC. Απλά κορυφαίο ;))

Θα πρέπει να με βοηθήσει ο Κώστας αλλά μια τέτοια ήταν μια αγγλική σειρά ονόματι <<Κακά ψυχρά και ανάποδα>> ή κάπως έτσι.

InfluenSir!

Το Seinfeld είναι μεγάλη πατάτα (προσωπική μου άποψη πάντα). Το μόνο καλό στοιχείο είναι ο Kramer, που έχει ψηφιστεί ο καλύτερος ρόλος που έχει περάσει απο σειρά στις Η.Π.Α.

αν σε ενδιαφέρουν οι ψηφοφορίες, τότε μπορείς να δεις τι γράφει το wikipedia για τη σειρά:

A critical favorite, commercial blockbuster and cultural phenomenon, the show led the Nielsen ratings in its sixth and ninth seasons and finished among the top two (along with NBC's ER) every year from 1994 to 1998.[1] In 2002, TV Guide named Seinfeld as the greatest television program of all time.[2] In 2008, Entertainment Weekly ranked Seinfeld as the third best show of the last 25 years, behind The Sopranos and The Simpsons.

Θα πρέπει να με βοηθήσει ο Κώστας αλλά μια τέτοια ήταν μια αγγλική σειρά ονόματι <<Κακά ψυχρά και ανάποδα>> ή κάπως έτσι.

den xero tous Ellinikous titlous alla mipos les to "Only fools & horses" ?

Γενικά, επειδή έχω δει πολύ Αγγλική τηλεόραση, μπορώ να πω ότι στα sitcom (τουλάχιστον 80's / 90's που γνωρίζω καλά) ήταν έτη φωτός μπροστά σε αυτό που λέμε λαικής κατανάλωσης κωμικές σειρές, από οποιαδήποτε άλλη χώρα.

Εδώ απλώς ΔΕΝ έχουμε.

Αλλά δεν ξέρω τίποτα για το Lost.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Έτσι, έτσι... να εμβαθύνουμε στα θέματα.

Ζήτω το δικαίωμα στο τηλεθεαθείναι....

Περιμένω εναγωνίως τη γνώμη σας για τον Παπακαλιάτη....

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου