Προς το περιεχόμενο

Lost - The End (Μην Διαβασετε οσοι δεν ειδατε το τελος)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

εχω την γνωμη πως δεν χρειαζεται να κανουμε κανα σποιλερ, μιας και ενα καρο κοσμος δεν το εχει δει ακομα!(μαζι και εγω! :P)

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τωρα που αλλαξα τον τιτλο μπορουμε να μιλαμε ελευθερα!

Εγω δεν ξερω μετριο μπορω να πω πως ηταν, αν και περιμενα ενα φιναλε που θα εμενα με το στομα ανοιχτο! Πολλα ερωτηματα εμειναν αναπαντητα...η μαλλον μας αφησαν να αυτοσχεδιασουμε...

Γενικά δεν άκουσα και τα καλύτερα σχόλια για το φινάλε.Εγώ το είδα και μου άρεσε.Από κάποιους άκουσα ότι ήταν πολύ απλοϊκό για lost.Ναι,η αλήθεια είναι ότι ήταν.Αλλά κατά τη γνώμη μου απαντήθηκε ότι έπρεπε να απαντηθεί και δόθηκε τέλος στα πάντα.Απλά επειδή όλοι περίμεναν παπάδες στο τέλος,λογικό είναι που απογοητεύθηκαν.

από τα (όχι πολλά) επεισόδια που είδα, κατάλαβα πως οι σεναριογράφοι φρόντιζαν με κάθε κόστος να κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού με συνεχείς (και πάρα πάρα πολλές) ανατροπές και αιφνιδιασμούς, και έτσι σταμάτησα και να το βλέπω

ε, μετά από τόσα κουλά, δεν μαζευόταν το πράμα στο τέλος... αναμενόμενο...

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.

Αν ήξερα προκαταβολικά την κατάληξη του Lost, θα είχα γλιτώσει 5 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης...

Αυτό που πιστεύω ότι απογοήτευσε τους περισσότερους, είναι το γεγονός ότι οι παραγωγοί/σεναριογράφοι του Lost, είχαν δημιουργήσει στο κοινό πολύ υψηλές προσδοκίες, λέγοντας ότι τελικά όλα θα εξηγηθούν με επιστημονικό τρόπο κλπ...

Τρίχες κατσαρές...

Σκέτη απογοήτευση... >:(

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Αυτό που πιστεύω ότι απογοήτευσε τους περισσότερους, είναι το γεγονός ότι οι παραγωγοί/σεναριογράφοι του Lost, είχαν δημιουργήσει στο κοινό πολύ υψηλές προσδοκίες, λέγοντας ότι τελικά όλα θα εξηγηθούν με επιστημονικό τρόπο κλπ...

μηπως το κοινό είχε απλά κάνει αυτή την παραδοχή;

οι παραγωγοί νούμερα θέλουν...

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ.

Αν ήξερα προκαταβολικά την κατάληξη του Lost, θα είχα γλιτώσει 5 χρόνια συνεχούς παρακολούθησης...

Τρίχες κατσαρές...

Σκέτη απογοήτευση... >:(

+1

η αιτιολόγηση όλων των ουσιαστικών ερωτημάτων ήταν του τύπου "θέλω να μείνω λίγο μόνη μου να σκεφτώ" ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου