Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Μου ήρθε πάλι βραδιάτικο να ηχογραφήσω ένα φολκ/μπλουζ για ακουστική που είχα γράψει κάτι χρόνια πριν. Ιδού. Shy_Girl_Street.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Όλα βραδιάτικο σου έρχονται εσένα ;D ;D ;D Πολύ γλυκιά η μελωδία σου :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 παρα πολυ μ' αρεσει :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Πολύ πολύ ωραίο :D :D :D Στη θεση σου θα το έπαιζα ενα κλικ ποιο αργά κολλάει λίγο το δεξί χέρι αλλά και πάλι είναι πολύ καλό ;) Α ναι καλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Πολύ εύηχο JJ.Θυμίζει πολύ Piedmont style Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ αγόρια και κορίτσια. Το γεγονός είνα ότι όντως κολλάει το δεξί. Χρειάζομαι μανικιούρ. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ αγόρια και κορίτσια. Το γεγονός είνα ότι όντως κολλάει το δεξί. Χρειάζομαι μανικιούρ. παίζεις με νύχια η χωρίς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Με νύχια αλλά δεν είναι αρκετά μακριά. Μου σπάνε συνέχεια και τα κόβω. Έχω ένα θεματάκι με αυτό. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Με νύχια αλλά δεν είναι αρκετά μακριά. Μου σπάνε συνέχεια και τα κόβω. Έχω ένα θεματάκι με αυτό. Χέσε μέσα πρόβλημα είναι είναι το μόνο θέμα που με κάνει χαρούμενο που παράτησα την κιθάρα :D πως τα λιμάρεις απο δεξιά η στη μέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 παρα πολυ μ' αρεσει :) +1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση