gkou Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Stevie@, η ..Γκου προς το παρόν (και για πάντα ,νομίζω) τρώει..καρβέλια για να μπορεί να ακούγεται αξιοπρεπώς. Σε ευχαριστούμε όμως πολύ για τα σχόλιά σου! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Μπράβο παιδιά πολύ ωραίο, απλά νομίζω έπρεπε να ανεβάσετε λίγο στη μίξη τη μουσική σε σχέση με τα φωνητικά. ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Χωρίς να θέλω να ακουστώ κάφρος, σχόλια τύπου "η φωνή σου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από καμία μεγάλη τραγουδίστρια" δε βοηθάνε την εξέλιξη κανενός καλλιτέχνη. Κι εμένα μ'αρέσει η φωνή της gkou όπως έχω ξαναπεί αρκετές φορές, αλλά μην το ξεφτιλίζουμε το θέμα. Γνώση, εμπειρία, εξάσκηση έχουν να δώσουν πολλά ακόμα! :) Δε γεννήθηκε η Μαρία Κάλλας... Μαρία Κάλλας. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Μην ανησυχείς Menelaos, δεν θα πάω τελικά στη Λυρική σκηνή ;D Πέρα από την πλάκα, δε νομίζω να έχω δείξει γενικά ότι πορώνομαι με τέτοια σχόλια (χωρίς να τα κακοχαρακτηρίσω κιόλας, κάθε άνθρωπος έχει και διαφορετική αισθητική σε αυτά τα θέματα, κι εγώ έχει τύχει να υπερβάλω, αλλά όχι με δόλο), ίσα ίσα που δίνω περισσότερη βάση στα καλοπροαίρετα αρνητικά ;) ΤhePilgrim σε ευχαριστούμε και για τη συμβουλή! https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 ...μακαρι ορισμενοι εδω μεσα να παιζουμε κιθαρα τοσο καλα οσο τραγουδα η ξανθια χαζη ;) ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Μια χαρά το αποδώσατε το κομμάτι παιδιά, και οι δύο. Συγχαρητήρια και για την επιλογή. :) Μου άρεσε αρκετά η χροιά της gkou ταίριαξε πολύ καλά στην ατμόσφαιρα του τραγουδιού. Ενώ και ο Σταύρος δεν υστέρησε καθόλου στην δεύτερη φωνή. Αξιέπαινη προσπάθεια, μπράβο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Σε ευχαριστούμε πολύ!Κάναμε ό,τι μπορούσαμε! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Μι Λάικ! ;D ;D Πολύ καλό!!! Το άκουσα πολύ ευχάριστα!!!! Κυρία Gkou πολύ καλή χροιά!!! Μπράβο και στους δύο σας... ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
radiator Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Πολυ ωραια φωνη, αλλα το κομματι ακουγεται τοσο πολυ "αποστειρωμενο" και flat, που ακομα και το ψιλοπρασινο στο 1.25' ειναι "ευλογια"! ;) Οι "δευτερες" δεν ερμηνευουν, απλα τραγουδανε, και το mix δεν βοηθαει! Θα ελεγα να ξαναπροσπαθησετε,δινοντας λιγο περισσοτερη βαρυτητα στην ερμηνεια του τραγουδιου! :) Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Nαι, εγώ το έκαψα φίλε μου το κομμάτι :-\ Δε μου μίλησε σαν στίχος και βγήκε φλατ όπως λες. Ο Σταύρος έκανε ό,τι μπορούσε ,το λάθος στην ερμηνεία είναι καθαρά δικό μου ;) Σε ευχαριστούμε για την ακρόαση! Δημητρό, σε ευχαριστούμε κι εσἐνα για τα σχόλια! :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση