al6sjackson! Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Μαλιστα ευχαριστω πολυ παιδια με βοηθησατε αρκετα.Α και ουτε καν αυτο το προβλημα δεν ειναι ο λογος που θελω να την αναβαθμισω.ειναι απλα η καθαρη αγαπη μου για το οργανο γιατι αν το κοιταξω απο την λογικη πλευρα,ειναι πολυ βαρυ για μενα και μονο ο λαιμος και η ταστιερα της με βολεβουν... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lofring Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Δεν ξερω αλλα πιστεύω θα το παρακάτω βίντεο είναι για την περίπτωσή σου ! : ;D ;D ;D Τζάμπα πραμα........ ;D ;D ;D Όλοι κάνουμε όνειρα........ (custom shoP & V.O.S) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JSKOSTIS Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 pare gibson....axaxaxaxa ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ValteR Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 το original floyd rose alla k to schaller δε μου καναν ιδιαιτερη αισθηση.. αυτο που πραγματικα με κερδισε, ηταν το floydrose της Gotoh που ειναι ολο κατασκευασμενο ιαπωνια απο πολυ καλα κραμματα μεταλλων, υπεροχο sustain, και αμελλητεο detuning.. αντιθετως το οριτζιναλ floyd rose εχει 100-130 ευρω παραπανω, ειναι πλεον κατασκευασμενο κινα κ οχι γερμανια, με κραματα οτι ναναι μεταλλα... οσον αφορα τα ibanez τρεμολο, πρεπει να ξερεις οτι κ τα 3 (νομιζω) μοντελα tremolo tis ibanez εχουν διαφορετικες διαστασεις, και θελουν ξεχωριστο rooting το καθε ενα για να μπει στο εκαστοτε σωμα. αλλο το low edge , αλλο το edge pro κ αλλο το low pro edge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al6sjackson! Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Φιλε μου στειλε μου σε παρακαλω ενα λινκ αγορας για το Gotoh floyd rose γιατι στον "Γερμανο" δεν μπορω να το βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
al6sjackson! Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δεν ξερω αλλα πιστεύω θα το παρακάτω βίντεο είναι για την περίπτωσή σου ! : ;D ;D ;D Τζάμπα πραμα........ ;D ;D ;D Εχω μια εντυπωση οτι ετσι δεν 8α μπορει ομως να κανει και καμια κινηση σωστα?ουτε μπρος ουτε πισω.Δηλαδη μη νομιζεις οτι δεν το χρησιμοποιω.Γουσταρω squeals και αλλες τετοιες μαλακιες στα τερματα και λογικα με αυτες τις κι8αρες ειναι μπρος γκρεμος και πισω ρεμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ValteR Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 180 ευρω το χα παρει απο τον κουρμπη στην θεμιστοκλεους, το χειμωνα, και μαλιστα ηταν κ το spaceblack χρωμα αρα κ πιο ακριβο, το νικελ εχει νομιζω 150. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Δεν το έπιασα πολύ το βίντειο για να πώ την αλήθεια.Αυτο το τρέμολο μπαίνει μόνο προς τα εμπρός,άρα έχει νόημα να το κλειδώσεις?Σε double locking trem μου φαίνεται πρακτικό αν γίνεται να μπει η σφήνα από την άλλη μεριά(γλυτώνεις και το Tremol-No) Πάντως ο τύπος είναι απίστευτος!!! ;D ;D Edit : Δεν είχα δει τη συνέχεια που παίζει με την Esp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ValteR Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2010 ξεχασα να σου πω οτι το routing του Gotoh, ειναι μεγαλητερο απο το Original Floyd Rose. οποτε ισως χρειαστεις κ routing για να μπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση