aggelos_blues Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να πάρω ένα ασύρματο σύστημα κιθάρας για κάποια Live που θα πρέπει να παίζω μακριά από την υπόλοιπη σκηνή όμως σκέφτηκα το εξής: Δεν γίνεται να μην χάνω κάτι απο ήχο... Τι χάνω όμως? Συχνότητες? Ένταση? Ποιότητα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Καλησπερα φιλε..δεν σε ξερω αλλα ακουγεσαι ομορφος...μηπως πινεις αρκετες μπιρες?δεν χανεις τιποτα φιλε...ποσο μαλλον κερδιζεις τα παντα...(καντο ρε!!!!παρτο!!!απλα να ξερεις οτι τα 5τ.μ στο παταρι που σου αναλογουν τα περνω εγω!!!)φιλικα...ο αγαπημενος σου μπασισταρας!!!xxxxxxx I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Τι ?δηλαδή θα ανεβαίνεις στα τραπέζια και θα σολαρεις ?. :D :D :D :D Και γω θελω :'( :'( :'( :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zebric Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 εγω εχω ηδη παραγγειλει ενα brace dwg-1000 https://www.facebook.com/belowthebottom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Καλο ακουγεται. Που να στηνεις να ξεστηνεις. Μπορει να ρθει και καμια επισκεψη στο σπιτι και δεν ειναι ευγενικο. Τι να τους πεις. Παιζω αποψε?!!!. ;D ;D ;D ;D 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 χαχαχα. Ο warwick ξέρει ότι κυρίως χρειάζομαι το ασύρματο για να παίζω όσο πιο μακριά γίνεται απο τα monitor του πληκτρά μας. :P Γενικά ξέρετε ποια μάρκα πρέπει να αποφύγω η αν έχει παρεμβολές με κινητά κτλ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Καλο ακουγεται. Που να στηνεις να ξεστηνεις. Μπορει να ρθει και καμια επισκεψη στο σπιτι και δεν ειναι ευγενικο. Τι να τους πεις. Παιζω αποψε?!!!. ;D ;D ;D ;D αχαχα.. Τουλάχιστον πες στους επισκέπτες που θα ΜΟΥ έρθουν, να [glow=red,2,300]μην[/glow] έρθουν με άδεια χέρια. ας έχουν και ένα ασύρματο σύστημα παραμάσχαλα.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 δε ξερω κατι ρε φιλε αλλα γενικα εχω την εντυπωση πως πρεπει να τα σταξεις. 300ευρω+ 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 χαχαχα. Ο warwick ξέρει ότι κυρίως χρειάζομαι το ασύρματο για να παίζω όσο πιο μακριά γίνεται απο τα monitor του πληκτρά μας. :P Γενικά ξέρετε ποια μάρκα πρέπει να αποφύγω η αν έχει παρεμβολές με κινητά κτλ??? Εγω με το Ασύρματο σύστημα θα πηγαίνω και βόλτα σε ολο το μαγαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aggelos_blues Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 δε ξερω κατι ρε φιλε αλλα γενικα εχω την εντυπωση πως πρεπει να τα σταξεις. 300ευρω+ ;Eχει και πολύ πιο φθηνά. πχ στο θωμα, http://www.thomann.de/gr/the_tbone_tws_16gt_863_mhz.htm http://www.thomann.de/gr/brace_dwg_1000.htm αλλά δεν ξέρω ποιο αξίζει και ποιό όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση