SamTheRipper Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Γεια σας συμφορουμίτες. Ψάχνω εδώ και καιρό ένα τραγούδι από παλιό ελληνικό ροκ συγκρότημα που είναι κυρίως πιάνο και φωνή(τουλάχιστον έτσι αρχίζει) και είναι πολύ μελό.Το άκουγα πολύ μικρός από τα αδέρφια μου, οπότε δε θυμάμαι ούτε συγκρότημα ούτε στίχους για να το βρω :-\ Θυμίζει αρκετά πάντως το στυλ του στο Δ από Διάφανα Κρίνα www.youtube.com/watch?v=J0Rm3GTo7a8 Το topic είναι λίγο κουφό αλλά πιστεύω κάποιος μεγαλύτερος θα το ξέρει σίγουρα το τραγουδάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 εγω απο οταν ειχα αγορασει τον δισκο πριν πολλα πολλα χρονια, παντα πιστευα πως η μελωδια της φωνης στην αρχη, θυμιζει λιγο το ''τρυπησα το δαχτυλο μου, με μια τοση δα καρφιτσα''! ;D ;D οχι τιποτα, ειμαι και μεγαλος φαν της μπαντας, αλλα θυμιζει! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 ειμαι και μεγαλος φαν της μπαντας, αλλα θυμιζει! :) +111 φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klhronomos Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Αυτό; http://www.youtube.com/watch?v=VWdDpJWNkfs&feature=related Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 με προλαβες . αυτο σιγουρα εννοει. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 ααααα!είχα ψάξει όλα τα συγκροτήματα, μόνο ξύλινα σπαθιά δε μου έκοψε να ψάξω. Αυτό είναι παίδες, ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 xaxaxa! ;D ;D ;D καλα, δεν το σκεφτηκα καθολου! παρ ολα αυτα, δεν θα ελεγα πως θυμιζει το ''δ'' με τιποτα! πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2010 Ναι τώρα που το άκουσα μετά από τόσο καιρό καμία σχέση,αλλά εννοόυσα κυρίως μελό και πιάνο φωνή στο ότι το θυμίζει. Πάντως και εμένα όταν μπαίνει το Δ μου θυμίζει ρουβά :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση