bakas Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Λοιπον παιδια γραφω για να πω την δικια μου γνωμη αλλα και για να ακουσω και την δικια σας...τα 2 κομματια που εχω βαλει πιο κατω μου θυμιζουν απιστευτα ελλαδα και ειδικα το πρωτο...να πω για οσους δεν το ξερουν οτι το συγκροτημα που παιζει τα κομματια αυτα (οι Rotting Christ) ειναι ελληνες...και προσωπικα αυτα τα δυο κομματια ειναι τα αγαπημενα μου απο οσα εχω ακουσει με μπρουταλ φωνητικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marios99 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 το 1ο τα σπαει ολα ;D ;D πολυ ωραιο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Εμένα αρπαχτή μου μυρίζει... :D Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση το ο,τι είναι μία απο τις καλύτερες ελληνικές black metal μπάντες αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το διαλύσουν κι αυτοί όπως έχουν κάνει τόσες σωστές μπάντες γιατί σιγά σιγά κι απ ό,τι φαίνεται η ουσία χάνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Πρέπει να ομολογήσω ότι, με αυτόν τον τίτλο, περίμενα φωτογραφία ταβέρνα στο κύμα με ούζο και φέτα. :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bakas Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 πρεπει και εγω να σου ομολογησω οτι και εμενα αυτη η εικονα μου ηρθε στο μυαλο οταν σκευτικα τον τιτλο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Koutsobox Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Νομίζω τα πρώτα Christ είναι καλύτερα ! NO SERVIAM ! If there is a new way I 'll be the first in line! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Εκπληκτικά και τα δύο!!! Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bakas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε πως βγαζει τετοιο ηχο η κιθαρα τους?χρησιμοποιουν εφε ή ειναι ετσι επειδη εχουν 7χορδη?επεισης ξερετε κανα "κολπο" για να παιξεις κομματια 7χορδης σε 6χορδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 http://metalnewsgr.blogspot.com/2010/03/o-aealo.html 'Εφτασε ψηλά και στην Αμερική το Album! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 @Bakas Δεν νομίζω ότι χρησιμοποιούν 7χορδες οπότε μάλλον με εφφέ γίνεται όλη η δουλειά... Όσο για την δεύτερη ερώτησή σου νομίζω ότι αλλάζεις το κούρδισμα από το κλασσικό το EADGBE σε BEADGB...Δεν είμαι 100% σίγουρος ομως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση