trigga Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Εκανα τωρα ενα rec να δω τι ψαρια πιανω χωρις να δω το θεμα πριν. Εχει τσάφες(κουνημενα) εχει σκαψιμο κ ενισχυτη που πολλαπλασιαζει τη βρωμια κ φαινεται οτι νανε αλλα εχει καλο θεμα σε γενικες γραμμες το παιξιμο. Ωραιο πραμα το χιπχοποτζαζοφανκ ρε παιδι μου. red_baron.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Ωραιο πραμα το χιπχοποτζαζοφανκ ρε παιδι μου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 trigga miller :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Αυτη ηταν η ιδεα.Πολυ τον γουσταρω τον μαρκομιλερόπουλο.Μια τετοια φαση στην ελλαδα λειπει νομιζω ε? Αραγε θα εκανε κατι μια τετοια φαση?Θα αποκτουσε κοινο εδω?Περιεχει ολα τα αγαπημενα μου στοιχεια κ ολα τα γκρουβάτα.Γιατι να μην γουσταρει ο κοσμος να ακουει λαιβ τετοιου τυπου, λογικα θα γινεται κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2010 Αυτη ηταν η ιδεα.Πολυ τον γουσταρω τον μαρκομιλερόπουλο.Μια τετοια φαση στην ελλαδα λειπει νομιζω ε? Αραγε θα εκανε κατι μια τετοια φαση?Θα αποκτουσε κοινο εδω?Περιεχει ολα τα αγαπημενα μου στοιχεια κ ολα τα γκρουβάτα.Γιατι να μην γουσταρει ο κοσμος να ακουει λαιβ τετοιου τυπου, λογικα θα γινεται κατι. Μελέτα τα εσυ να κάθονται πάντα καλά οι αξιες και φτιάξε μια ωραία μπάντα και θα σκίσετε :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση