Προς το περιεχόμενο

Πρόταση - NOIZ DRUM FESTIVAL AND BAZAAR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ισχύς εν τη ενώση

Μόλις μας πείς ποιός θα βάλει τα λεφτά και ποιός θα πάρει τη νομική ευθύνη, μέσα...μέχρι τότε, άνοιξε ένα άλλο θέμα πιο ρεαλιστικό...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ωραία...με έπεισες, σε βοηθάω (και ξέρω και από διοργάνωση εκθέσεων). Λύσε το νομικό θέμα περί εκδόσεως εισητηρίων, τιμολογίων ενοικίασης, ίδρυσης μη κερδοσκοπικού συλλόγου κλπ...και ξαναέλα να το κάνουμε

Σπούδασα την ιατρική τέχνη και όχι τη νομική.Αυτά θα μας τα λύσει ένας δικηγόρος

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Ούτε είμαι ικανός,ούτε θέλω να οργανώσω τίποτα.Θέλω όμως μαζί με άλλους να καταστούμε ικανοί και να συνδιοργανώσουμε.Η ισχύς εν τη ενώση

ρε melodic δε βοηθας κι εσυ καθόλου όμως.. Απο την αρχή του θεματος μεχρι τωρα, δεν εχεις πει τιποτα συγκεκριμένο, μάλιστα πιστεύω πως πιο πολλά συγκεκριμένα εχουν πει αυτοι που τους προσαπτεις ωχαδερφισμό.

τελικά μ'αυτα και μ'αυτά, μάλλον μια χαρά ειναι η θέση του θεματος εδώ πέρα...  ::) ::)

a classic player now...

Σπούδασα την ιατρική τέχνη και όχι τη νομική.

Βρε παιδί μου οκ... εσύ ΤΙ μπορείς να ΚΑΝΕΙΣ;

Ως γιατρός (όπως λέει), μπορεί να μας δώσει κανένα χάπι για την πίεση που μας την ανεβάζει ή για το πρήξιμο...γιατί μας τα έχει πρήξει με τις αερολογίες

Ούτε είμαι ικανός,ούτε θέλω να οργανώσω τίποτα.Θέλω όμως μαζί με άλλους να καταστούμε ικανοί και να συνδιοργανώσουμε.Η ισχύς εν τη ενώση

Τώρα είναι σίγουρο ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει.Αν δεν αναλάβεις εσύ την διοργάνωση που δικιά σου ιδέα ήταν και λογικά θα έχεις και την περισσότερη θέληση ποιός περιμένεις να το κάνει?

Τέλος πάντων παιδιά είναι πάρα πολύ απλά τα πράγματα.Ακούστε τι θα γίνει:

Θα μας πει ο melodic drummer(όποιος το διοργανώσει τέλος πάντων)

Θέλω

.

.

.

-όσα θέλει

Θα πει ο καθένας

Διατίθεμαι να κάνω

.

.

.

-όσα θέλει

Και θα έχουμε την απάντησή μας σε 1 λεπτό.

Θέλω

Άντε να βοηθήσω...

Θέλω...

1) Ένα δικηγόρο, για τη σύσταση του μη κερδοσκοπικού συλλόγου

2) Ένα φοροτεχνικό, για τα εισητήρια και εφορίες, τιμολόγια κλπ

3) Ένα Pr-ίστα, για να μου κλείσει χορηγίες, σπόνσορες, δημόσιες σχέσεις

4) Κάποιον που να ξέρει το συγκεκριμένο μουσικό χώρο, ώστε να έρθουν οι μεγάλοι (Στόλλας, Νάκας κλπ)...ο Pr-ίστας καλό είναι να ξέρει για να έχουμε 2 σε ένα

5) Ένα γραφίστα-διαφημιστή...άντε να τα κάνω τζάμπα εγώ και ο dmillo και ο zappa

...

6) ένα αρχικό κεφάλαιο. Είμαστε 13.000 εδώ μέσα, θέλουμε 1 ευρώ από τον καθένα για αρχή....

7) Ένα (έντιμο) ταμία...μάλλον τον Τάσσο Μαντέλη...

Θέλετε κι άλλο?

- Παιδιά, σκέφτομαι να κάνουμε ένα drum festival.

- Ωραία ιδέα. Ξεκίνα κι εδώ είμαστε για συμβουλή/συμβολή αν χρειαστείς κάτι....

- Εγώ; Οχι βρε παιδιά εγώ. Απλώς μια ιδέα είχα.

- Α. Εντάξει τότε. Καληνύχτα και τα λέμε....

The thread's short version .....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Ακούστε,το ότι έχομε καταντήσει χώρα του νταχτιρντί μας καθιστά όλους υπεύθυνους.Το ότι σε ατομικό επίπεδο δεν κουνιέται φύλλο καταδεικνείει γιατί σε συλλογικό είμαστε πάτος άπατος.Ας μείνουμε λοιπόν στον καναπέ να αισθανθούμε να βιώσουμε λίγη αδρεναλίνη εθνικής γιουροβιζιανής μάχης βροντοφωνάζοντας όπα! κάτι σαν τα παλλικάρια που βροντοφώναζαν ΑΕΡΑ!Και όταν ο καναπές γίνει προέκταση του κορμιού μας και μας τον κατα-σ-χέσουν και αυτόν θα αντιληφθούμε πόσο λαπάδες γίναμε διότι το καναπεδάτο μυικό μας σύστημα θα αδυνατεί να μας κρατά όρθιους.

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Ακούστε,το ότι έχομε καταντήσει χώρα του νταχτιρντί μας καθιστά όλους υπεύθυνους.Το ότι σε ατομικό επίπεδο δεν κουνιέται φύλλο καταδεικνείει γιατί σε συλλογικό είμαστε πάτος άπατος.Ας μείνουμε λοιπόν στον καναπέ να αισθανθούμε να βιώσουμε λίγη αδρεναλίνη εθνικής γιουροβιζιανής μάχης βροντοφωνάζοντας όπα! κάτι σαν τα παλλικάρια που βροντοφώναζαν ΑΕΡΑ!Και όταν ο καναπές γίνει προέκταση του κορμιού μας και μας τον κατα-σ-χέσουν και αυτόν θα αντιληφθούμε πόσο λαπάδες γίναμε διότι το καναπεδάτο μυικό μας σύστημα θα αδυνατεί να μας κρατά όρθιους.

Που να πάρει η ευχή........

Πάνω που έκανα ένα brainstorming για διοργάνωση ενός παγκόσμιου φεστιβάλ με τους καλύτερους μπασίστες των Αμπελοκήπων και θα ζήταγα τις απόψεις σας μέσα από ένα διαδυκτιακό meeting για να ψυχανεμιστούμε βαυκαλιζόμενοι τι γαμάτη συννεφοκαλπάζουσα ιδέα είχα, ήρθε ως κόλαφος ο λίβελλος-καταπέλτης σου Μελωδικέ Τυμπανιστή και μου κανε τα μούτρα κρέας.

Αστο.

Πάω να κρυφτώ.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου