Προς το περιεχόμενο

Πρόταση - NOIZ DRUM FESTIVAL AND BAZAAR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μα για να καταφερεις να το κρατησεις ''ζωντανο'' για πεντε χρονια θα πρεπει απο την αρχη να υπαρχει μια εστω ελαχιστη συμμετοχη!

ποσοι νομιζεις ειναι οι ντραμερς που θα ενδιαφερθουν να ερθουν αν(και πως αληθεια) το πληροφορηθουν?

και ποσοι απο αυτους θα δεχθουν να πληρωσουν ενα εστω χαμηλο εισιτηριο?

τελος μην κανουμε συγκρισεις με την μιουζικμες, γιατι ειναι εντελως αλλο πραγμα! :)

πανελιστας και ανταρτομαχητης....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

και δεν στεκομαι καθολου στο ποιος θα κανει τι, που ειναι ισως ακομα βασικοτερο προβλημα, παρ οτι μεχρι τωρα η ιδεα εχει γινει δεκτη με ενθουσιασμο! :-\

Για αρχή μη περιμένεις πάνω απο 100 άτομα και η δουλειά θα στηριχθεί κυρίως στον εθελοντισμό και στο μεράκι.Στην πενταετία όμως θα έχει γίνει θεσμός και η προσέλευση θα φθάσει τα 2000 άτομα.

Ρωτάς πώς θα το πληροφορηθούν.Μα στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και του ίντερνετ δε ρωτούν τέτοια.Επίσης δύο αφίσες να βάλεις στον Νάκα και τον Στόλλα καλύφθηκες.

Πάντως κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει η βούληση ούτε καν για προσπάθεια μιάς και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να <<θάψεις>> ένα εξειδικευμένο θέμα απο το να το μετακινήσεις στο <<περι ανέμων και υδάτων>>.¨ηδη δηλ. το έχεις υποβιβάσει σε κουβεντούλα να περνάμε την ώρα

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

δεν στο μετακινησα εγω, οποτε για αυτο που λες δεν εχω αποψη. :)

παρ ολα αυτα, ας τα βαλουμε κατω λιγο, αν και διαφωνω καθετα!

πιστευεις πως την πρωτη χρονια θα ερθουν εκατο ατομα!

πολυ ωραια ως εδω!

πιστευεις πως αυτοι οι 100 δεν θα ναι οι εκατο που οσο να ναι ψαχνουν το χωρο?

δηλαδη τι κερδος θα εχει ο νακας και ο στολλας(τα ονοματα που ειπες εσυ χρησιμοποιω) να σου πληρωσουν αυτο το φεστιβαλ?

για να εκθεσουν τα νεα τους προιοντα σε ατομα που λιγο πολυ τα χουν ηδη ψαξει και αν τους ενδιαφερουν θα τα παρουν απο το τομαν?

το παζαρι των μεταχειρισμενων εχει καποιο μεγαλυτερο ενδιαφερον, αλλα οσο ναναι εχει και αυτο πολλα πραγματα πανω στα οποια σκονταφτει! :)

φιλικα παντα!

ακομα, θα ηθελα να μου δωσεις λιγες παραπανω πληροφοριες για το τι αλλο πιστευεις πως θα μπορουσε να εχει ενα τετοιο φεστιβαλ!

δηλαδη, περιπτερα απο τους γνωστους μουσικους οικους,μεταχειρισμενα, καποια τουτοριαλς και καποια κλινικς απο ελληνες παιχτες!

τι αλλο?

ακομα, που φανταζεσαι πως θα μπορουσε να παιξει το εισιτηριο απο τιμη?

δηλαδη τι κερδος θα εχει ο νακας και ο στολλας(τα ονοματα που ειπες εσυ χρησιμοποιω) να σου πληρωσουν αυτο το φεστιβαλ?

για να εκθεσουν τα νεα τους προιοντα σε ατομα που λιγο πολυ τα χουν ηδη ψαξει και αν τους ενδιαφερουν θα τα παρουν απο το τομαν?

Ο έμπορος ενδιαφέρεται για το κέρδος του.Στην αρχή δε θα σου πληρώσει τίποτε.Όταν όμως δει μια αγορά δύο χιλιάδων ατόμων μαζεμένη στον ίδιο τόπο,στον ίδιο χρόνο θα σου πληρώσει πολλά για να νοικιάσει περίπτερο.Το ίδιο είναι να βλεπεις μια φωτογραφία στον Τόμαν το ίδιο να αγγίζεις,να βλέπεις και να ακούς το προιόν?Άσε που στις εκθέσεις πάντοτε παίζει μειωμένη τιμή.Έπειτα σφάλεις τα μάλλα να θεωρείς τον Τόμαν πιο φθηνό απο την εγχώρια αγορά.Και στο κάτω κάτω προτιμώ να τα παίρνει ο εγχώριος έμπορος και να δίνει ψωμί και σε δέκα οικογένειες παρά ο Γερμανός που παρεπιπτόντως απέλυσε προσφάτως όλους τους αλλοδαπούς μαζί και τους Έλληνες

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Νομίζω ότι όλη αυτή η ιστορία πέφτει απλά στο κένό γιατί ο δημιουργός της περιμένει να μαζευτεί κόσμος και να συνεισφέρει σε ιδέες και οργάνωση χωρίς κάποιο άμεσο και απλό και πρακτικό πλάνο.

Ίσως θα ήταν πολύ πιο πρακτικό πχ αν θες να ξεκινήσεις με κάτι τέτοιο να βρεις πχ μια μικρή αίθουσα και να βρεις δυο τρεις συναδέλφους ντράμερ και να στήσετε ένα μικρού μεγέθους παζάρι μεταχειρισμένων.

Σίγουρα κάποιοι ντράμερ θα ενδιαφερθούν. Μετά βρες ένα δυο δασκάλους πχ που ξέρεις εσύ και θα ήθελαν να συνεισφέρουν και πείσε τους να κάνουν και ένα σεμινάριο που να το διαφημίσουν στους μαθητές τους / ωδείο τους. Ψήσε και μια δυο μπάντες από άτομα που ξέρεις και ξεκίνα έτσι.

Αν τώρα το οργανώσεις εσύ και έρθεις πάλι να πεις παιδιά εγώ έχω αυτούς τους 5 και θα κάνουμε αυτό, ενδιαφέρεται κάποια άλλη μπάντα/ καθηγητής, ερασιτέχνης που πουλάει να συμμετάσχει, κάτι θα βρεις. Αλλά ξεκίνα από κάτι πρακτικό :)

Νομίζω ότι όλη αυτή η ιστορία πέφτει απλά στο κένό γιατί ο δημιουργός της περιμένει να μαζευτεί κόσμος και να συνεισφέρει σε ιδέες και οργάνωση χωρίς κάποιο άμεσο και απλό και πρακτικό πλάνο.

Αγαπητέ μου φίλε θα μου επιτρέψεις να σου πω οτι έχεις λάθος οπτική γωνία του θέματος.Φυσικά και δεν είμαι δημιουργός της ιδέας αλλά αυτός που απλά την διατύπωσε(ενυπάρχει η ιδέα στο συλλογικό υποσυνείδητο).Άλλωστε για το bazaar μεταχειρισμένων αναφέρθηκε άλλος συνάδελφος και απλά εγώ το συμπεριέλαβα.

Και βέβαια περιμένω να μαζευτεί κόσμος και να κατεβάσει ιδέες για μια συλλογική προσπάθεια.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ---->ΣΥΝ-ΛΟΓΟΣ--->ΟΠΟΥ ΣΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛ. Ο ΛΟΓΟΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

(ενυπάρχει η ιδέα στο συλλογικό υποσυνείδητο).

Ιμπρεσσάριος ή Ψυχίατρος;

(τραγουδιέται κατά το "κιθαρίστας ή ντράμερ;")

Mea Culpa

ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ---->ΣΥΝ-ΛΟΓΟΣ--->ΟΠΟΥ ΣΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛ. Ο ΛΟΓΟΣ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ

Πρόσεξε μη γίνει όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι. :)

Εγώ πάντως έτσι θα το προσέγγιζα αν αποφάσιζα να κάνω κάτι μιας και τα μεγάλα από τα μικρά χτίζονται πρώτα. :)

Πήρες λοιπόν μια ιδέα και μια άποψη από κάποιον, δοκίμασε να την υλοποιήσεις να δεις τις δυσκολίες της και μετά πρακτικά έλα να μας πεις τι βοήθεια πρακτικά και ουσιαστικά χρειάζεσαι.

Πήρες λοιπόν μια ιδέα και μια άποψη από κάποιον, δοκίμασε να την υλοποιήσεις να δεις τις δυσκολίες της και μετά πρακτικά έλα να μας πεις τι βοήθεια πρακτικά και ουσιαστικά χρειάζεσαι.

Ωστε να σε βοηθήσουμε.

Mea Culpa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου