Προς το περιεχόμενο

Πρόταση - NOIZ DRUM FESTIVAL AND BAZAAR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εντάξει όταν έρθουν οι τρείς μάγοι με την κοκκινοσκουφίτσα και τον πινόκιο και πείσουνε τον Βγεννόπουλο και αυτός λυπηθεί αυτή τη χώρα που επικρατεί ο ωχαδερφισμός και έχει πληγεί απο την ασθένεια που ονομάζεται οξεία χαβαλεδίαση θα επενδύσει μερικά εκατομμυριάκια για να πάμε όλοι κορδωμένοι και υπερήφανοι και επιτέλους αναβαθμισμένοι σε μία εκδήλωση,αντί να χαριεντιζόμαστε απο το διαδίκτυο αναμεταξύ μας και να βαυκαλιζόμαστε εις το διηνεκές και εις ζωήν αιώνιον αμήν!!

Ίσως ο Βάρναλης ως συμφορουμίτης θα ξαναέγραφε

<<ΔΕιλοί,μοιραίοι και άβουλοι αντάμα

προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα!>>

Επίκαιρος ε!Για όλο το φάσμα της Ελληνικής πραγματικότητας που σήμερα βιώνουμε

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ΔΕιλοί,μοιραίοι και άβουλοι αντάμα

προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα!>>

Επίκαιρος ε!Για όλο το φάσμα της Ελληνικής πραγματικότητας που σήμερα βιώνουμε

Σωστός, αλλά ξαναδιάβασε τι έγραψες...

"ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

NOIZ με τη συνδρομή των μελών που θα καταρτίσουν ομάδες εργασίας προώθησης και οργάνωσης"

Ο γενναίος είναι το Noiz (με όλα τα νομικά επακόλουθα)...δηλ κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από τη τρύπα...αρκετά Ελληνικό (και επίκαιρο) μου ακούγεται...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Ωχ αδερφέ τι μας λες τώρα :)

Melodic drummer. Οργάνωσε εσύ ότι αγαπάς και έλα και πες μας τι ΑΚΡΙΒΩΣ χρειάζεσαι.

Δηλαδή ωραίο χαβαλέ κάνουμε εδώ αλλά δεν έχεις πει ΤΙΠΟΤΑ πρακτικό τόσες σελίδες τώρα.

Melodic drummer. Οργάνωσε εσύ ότι αγαπάς και έλα και πες μας τι ΑΚΡΙΒΩΣ χρειάζεσαι.

Αυτό ακριβώς...φίλε Melodic drummer, μπορώ να σου πώ περίπου τι θα σου κοστίσει εάν θέλεις...μετά να δώ τα ποιηματάκια για δειλούς και γενναίους...

Σωστός, αλλά ξαναδιάβασε τι έγραψες...

"ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

NOIZ με τη συνδρομή των μελών που θα καταρτίσουν ομάδες εργασίας προώθησης και οργάνωσης"

Ο γενναίος είναι το Noiz (με όλα τα νομικά επακόλουθα)...δηλ κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από τη τρύπα...αρκετά Ελληνικό (και επίκαιρο) μου ακούγεται...

Εντάξει,όπου βλέπεις Noiz,δες το και σαν κοινότητα νόιζ όπου κάποιες εκατοντάδες με κοινά συμφέροντα άτομα έρχονται σε επικοινωνία και συγκροτούν ένα μη κερδοσκοπικό σύλλογο για παράδειγμα,δες το δηλ. και σσν δίαυλο επικοινωνίας και οργ'ανωσης

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Άσε τις φιλοσοφίες. Πρακτικά πράγματα. Άντε.

εχει να πεσει παντοφλα στο thread... :o 8) ???

www.sonicspace.gr

συγκροτούν ένα μη κερδοσκοπικό σύλλογο για παράδειγμα,δες το δηλ. και

Ωραία...με έπεισες, σε βοηθάω (και ξέρω και από διοργάνωση εκθέσεων). Λύσε το νομικό θέμα περί εκδόσεως εισητηρίων, τιμολογίων ενοικίασης, ίδρυσης μη κερδοσκοπικού συλλόγου κλπ...και ξαναέλα να το κάνουμε

Ωχ αδερφέ τι μας λες τώρα :)

Δηλαδή ωραίο χαβαλέ κάνουμε εδώ αλλά δεν έχεις πει ΤΙΠΟΤΑ πρακτικό τόσες σελίδες τώρα.

Ούτε είμαι ικανός,ούτε θέλω να οργανώσω τίποτα.Θέλω όμως μαζί με άλλους να καταστούμε ικανοί και να συνδιοργανώσουμε.Η ισχύς εν τη ενώση

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου