Προς το περιεχόμενο

Πρόταση - NOIZ DRUM FESTIVAL AND BAZAAR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα συντονίσει, θα προωθήσει και θα οργανώσει το DRUM FEST.Όλοι οι συμφορουμίτες θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν σε ρόλους που θα αποδώσει η ομάδα προώθησης.

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 86
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Σε πρώτη φάση θα πέσουν ιδέες και απόψεις στο τραπέζι...και εκδήλωση ενδιαφέροντος  για συμμετοχή σε ομάδα επεξεργασίας και προώθησης.Είναι συλλογική προσπάθεια και προοπτική και όχι ατομική

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Hold your horses boyz! Πριν αρχίσουμε να φτιάχνουμε ομάδες επεξεργασίας, προώθησης και λοιπές, ας συζητήσουμε κάτι πιο βασικό...

Τι στην ευχή είναι αυτό το Drum Fest (σκοπός, τόπος και ημερομηνίες διεξαγωγής, οργανωτής κλπ) και ποιά η σχέση με το Noiz και τα μέλη του;

Αν μιλάμε για κάτι που θα ξεκινήσει και θα υλοποιηθεί μέσα από το Noiz, επισημαίνω ότι με τον "αέρα πατέρα" τρόπο που γίνεται η αρχή, δεν το βλέπω καλό το αποτέλεσμα.

Yes it is!!!

Τι στην ευχή είναι αυτό το Drum Fest (σκοπός, τόπος και ημερομηνίες διεξαγωγής, οργανωτής κλπ) και ποιά η σχέση με το Noiz και τα μέλη του;

Αυτο θα πει λογοκρισια... ;D

Αφηστε τα παιδια να κανουν το κουμαντο τους...

Υποθετω οτι το νοιζ ειναι ena site οπου οι μουσικοι ερχονται πιο κοντα και αναλαμβανουν δρασεις.

Το πολυ πολυ να κουβαλησετε κανα βαθυ οι moderators... ;D

Τοση τρελα κουβαλανε του λογου τους....

Σιγα μη γινει φεστιβαλ...μακαρι να γινει..

Θέτω υποψηφιότητα για την ομάδα περιφρούρησης.

Spy,δεν ξερω αν στο χω πει αλλα σε παω γιατι εισαι τσαχπινης και πιανεις τις ευκαιριες για πλακα..

Εγω θετω υποψηφιοτητα για περιφρουρηση του spy και προτιθεμαι να κουβαλησω

κανα διπεταλο(χωρις τους κοπανους)

Αυτο θα πει λογοκρισια... ;D

Αφηστε τα παιδια να κανουν το κουμαντο τους...

Υποθετω οτι το νοιζ ειναι ena site οπου οι μουσικοι ερχονται πιο κοντα και αναλαμβανουν δρασεις.

Κανείς δεν είπε ότι είναι μεμπτές οι πρωτοβουλίες μελών για events πάσης φύσεως, ούτε λογοκρίθηκε κανείς νομίζω. ;)

Το δικό μου point είναι ότι για το θέμα χρειάζονται πολλά παραπάνω από μια γενική (και ασαφέστατη) πρόσκληση για καταρτισμό ομάδων πάνω σε κάτι που δεν ξέρουμε σε τί σκοπεύει και πώς το σκέφτεται ο εμπνευστής του.

Τέλος πάντων, αν κάποιος επιθυμεί να υπάρξει έστω μια προσπάθεια να πραγματοποιηθεί αυτό το Drum Fest, σίγουρα δεν πρόκειται να το καταφέρει έτσι.

Yes it is!!!

Κανείς δεν είπε ότι είναι μεμπτές οι πρωτοβουλίες μελών για events πάσης φύσεως, ούτε λογοκρίθηκε κανείς νομίζω. ;)

Το δικό μου point είναι ότι για το θέμα χρειάζονται πολλά παραπάνω από μια γενική (και ασαφέστατη) πρόσκληση για καταρτισμό ομάδων πάνω σε κάτι που δεν ξέρουμε σε τί σκοπεύει και πώς το σκέφτεται ο εμπνευστής του.

Τέλος πάντων, αν κάποιος επιθυμεί να υπάρξει έστω μια προσπάθεια να πραγματοποιηθεί αυτό το Drum Fest, σίγουρα δεν πρόκειται να το καταφέρει έτσι.

Εβαλα και ενα  ;D στο τελος για να μην παρεξηγηθω..πλακα ηταν η λεξη λογοκρισια.

Και βεβαια εχεις δικιο απλα νομιζω οτι πρεπει να το συζητησει οποιος θελει κι αν αποδειχθει ανεφικτο..αποδειχθηκε...

Αν γινει ομως,το βαθυ θα το κουβαλησεις.. ;D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου