Προς το περιεχόμενο

Υγρός κιθαρίστας

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Elixir. Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα, ο μεγαλυτερος χρονος ζωης που πετυχα σε μη-coated χορδες ηταν 3 μερες προτου να αρχισουν να "νιωθουν" σα χορδες μηνα και βαλε. Εδω και κανα χρονο εχει υποχωρησει αισθητα η εφιδρωση στις παλαμες (παλαιοτερα επρεπε να σκουπιζω τα χερια μου συνεχεια, ειτε επαιζα ειτε οχι) αλλα και παλι μενω με τις elixir...ειναι ωραιες, ειναι βολικες, κραταν αισθητα παραπανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 37
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Βεβαια το προ σε μενα ειναι οτι οι ελιξιρ τρωνε ευκολα τα ταστα λογω ατσαλιου.

Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι επειδη εχουν αυτο το καλυμα απεξω δεν ξυνει το ατσαλι το ταστο ωστε να το τρωει πιο πολυ απο οτι μια κανονικη χροδη. Η λεω μπουρδες?!

Ρε παιδια,ετσι οπως ειδα τον τιτλο του thread,αλλου πηγε το μυαλο μου..

Λεω,τι εγινε?

Γυρισε τσοντα ο Vai? ;D

To λοιπον,παρε Harley Benton value strings 1 euro το σετ ν αλλαζεις οποτε γουσταρεις και θα με θυμηθεις...θα ιδρωνεις και θα γουσταρεις... ;D

Οικονομικια κριση εχουμε...

Ρε παιδια,ετσι οπως ειδα τον τιτλο του thread,αλλου πηγε το μυαλο μου..

Λεω,τι εγινε?

Γυρισε τσοντα ο Vai? ;D

To λοιπον,παρε Harley Benton value strings 1 euro το σετ ν αλλαζεις οποτε γουσταρεις και θα με θυμηθεις...θα ιδρωνεις και θα γουσταρεις... ;D

Οικονομικια κριση εχουμε...

εε ντάξει το θέμα είναι να μην αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο όμως χορδές...οσο να΄ναι είναι κουραστικό

....another day.....another corpse....another reason...

εε ντάξει το θέμα είναι να μην αλλάζεις κάθε τρεις και λίγο όμως χορδές...οσο να΄ναι είναι κουραστικό

Εχεις δικιο αλλα αν εχεις μεγαλο προβλημα θα αλλαζεις ουτως η αλλως σχετικα γρηγορα και θα δινεις και πολλα χρηματα.

Παντως,πηρα απο απορια 2 σετ απο τις φτηνιαρες του τομαν και,δεν ξερω αν υποβληθηκα απο το φθηνο του πραγματος,απο τοτε παιζω με τετοιες και μονο...

Ειναι λιγο πιο συρματινες,πιο αγριες ειναι η αληθεια αλλα με λιγο φαστ φρετ γινονται κουκλα.

Απο αντοχη?Μια χαρα ειναι.Και παιζω με πολλα σηκωματα ετσι?

Απο διαυγεια?Μια χαρα επισης.Ο ενισχυτης ειναι το θεμα.

Αν εξαιρεσεις τις ελιξιρ που ειναι και ακριβες,οι αλλες πανω κατω στα ιδια ειναι.

Εγω τις συνηθισα τωρα και μια χαρα μου καθονται.

Το πρόβλημα είναι στο ότι μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, οι χορδές κολλάνε. Δεν έχω πρόβλημα να σκουριάζουν, αλλά το ότι κολλάνε κάνουν το παίξιμο πραγματικά δύσκολο.

αν θελεις να τις καθαρισεις μπορεις να το κανεις με zippoκαυσιμο

wood matters

Υπαρχει κ καθαριστικο χορδων κ μετάλλων απο πολλες εταιριες οντως.

Απομακρυνεις τη λιγδα αλλα το τσιγκ της νεας χορδης δεν ερχεται απο τη στιγμη που οξυδωνεται.

Αν απομακρυνεις ομως τη λιγδα η χορδη παιζεται στο χαλαρο.Εγω καθαριζω παντα τα οργανα με πανακι κ με αυτο κ βαζω κ το fast fret.

Στο λαιβ νταξ δεν το κανεις αλλα αν εχεις προβλημα πανω στο λαιβ μηπως εκτος απο πολυ υγρος ειναι κ dirty hary?

Υ.Γ. Εισαι υγρος αντρας ετοιμος για ολες? :P

Εντιτ: αυτο που εδειξε το βιντεο ειναι αλλη μια λυση αλλα μπορεις απ το να αγοραζεις καθε τοσο που θα διαλυεται κ θα λερωνει αυτη η πατεντα να παρεις βαμβακερο πανακι κ να βαζεις καθαριστικο χορδων κ να τις παιρνεις με αυτο πανω κατω φουλ ολες.Συνηθως εχουν κ λιπαντικα μεσα αυτα τα υγρα για υγρους κ ενεργητικους αντρες ναουμε...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου