zappa Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Λοιπόν μετά την πρώτη μου Jazzmaster (musikraft parts) έφτασε η ώρα να αποκτήσω και μια "κανονική". Μετά από άπειρο ψάξιμο και πολύ διάβασμα, πολλές ώρες στο web και πολλές επαφές με διάφορους πωλητές, νομίζω οτι βρήκα μια καλή ευκαιρία. Special edition, limited run για λίγους μεγάλους US Dealers με specs αρκετά ενδιαφέροντα (9.5 radius, λίγο πιο παχύ μπράτσο, 6105 τάστα, 2 κομμάτια (η συγκεκριμένη) alder & thin skin nitro finish) Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε βάλει SD Antiquities & Mastery bridge (να 'ναι καλά). Για να μην κουράζω η κιθάρα παίζει πάρα πολύ όμορφα, έχει ωραίο τόνο και αν και έχει πιο λεπτό μπράτσο από την άλλη ('59 LP) νομίζω οτι θα τα πάμε μια χαρά οι 2 μας. Το βερνίκι έχει κάνει κάποια hairlines από τώρα και δεν βλέπω την ώρα να περάσουν τα χρόνια, θα relicάρει πολύ όμορφα. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Μεγειά Zappa! :D Χαίρομαι να βλέπω Jazzmaster να κυκλοφορούν! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasis b Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Πολυ ωραια κιθαρα με γεια! Να σε ρωτησω κατι, ονομαστηκε ετσι γιατι αφορουσε jazz παιχτες και μουσικη η ειναι κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 κουκλαρα η ατιμη μπροβο σου φιλε σωστη επιλογη καλοπαιχτη να ναι αντε και κανα κλιπακι οποτε βρεις χρονο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ guys, ονομάστηκε έτσι γιατί είχε σαν target group jazz players εξού και το πάνω κύκλωμα, βέβαια δεν είχε καμία τύχη σε αυτό τον κύκλο. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 με'γεια και καλοπαιχτη.και τωρα πες μας πια ειναι η καλητερη?η partcaster ή αυτη μετο logo ?:P papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Θα σου απαντήσω αφού κάνω μερικές πρόβες πρώτα, σίγουρα έχουν αρκετά διαφορετικό ήχο (ash vs alder) έχουν διαφορές στο χέρι ( άλλο neck profile, radius & frets) www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Κούκλα! ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ! Καλόπαιζτη η νέα σου κιθάρα zappa :) Λοιπόν μετά την πρώτη μου Jazzmaster (musikraft parts) έφτασε η ώρα να αποκτήσω και μια "κανονική". Θέλω να σε ρωτήσω όμως: γιατί αποφάσισες να πάρεις μια "κανονική"; Για το mojo του logo ή όντως δε σε κάλυπτε η parts-master σου; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Φτου,φτου σκόρδα Μιχάλη!!... ;D Μεγειές... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Μια χαρά με καλύπτει η partsmaster, πριν λίγο καιρό είχα φάει μια φρίκη ( ανακάλυψα μια ρωγμή στο ξύλο του λαιμού στο σημείο που πιάνουν οι βίδες, είχε σκιστεί το ξύλο) αλλά να 'ναι καλά ο φίλος μου ο Κώστας την έφτιαξε. Τότε λοιπόν είπα οτι αν πάθει κάτι και μείνω χωρίς jazzmaster την πάτησα και αποφάσισα να πάρω άλλη μια. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση