nexarulhu Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Εγώ προτείνω αυτη http://www.thomann.de/gr/epiphone_marcus_henderson_apparition.htm καλη επιλογη,αρκει ο φιλος μας να μην ειναι καθετος στο θεμα σχημα !!! EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThePilgrim Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Το καλό θα'ταν να μπορεί να δοκιμάσει και ότι τον προτείνουμε για να χει και υποκειμενική άποψη ....another day.....another corpse....another reason... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkbigblue Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 συγνωμη για την απουσια μου...λοιπον...μιας και διαβασα τις απαντησεις σας τωρα...προς θεου,δεν ''σνομπαρω'' τα υπολοιπα σχηματα...ισα ισα η kelly που προτεινε το παλικαρι ειναι υπεροχη...το θεμα ειναι οτι δεν με τραβαει..και ειναι καπως too muck για τα γουστα μου...δεν εχω σκοπο συναυλιας οποτε...δεν με ενδιαφερει πολυ ενας ενισχυτης..απλα θελω μια κιθαρα...που θα με βοηθησει να αναιβω πιο ευκολα επιπεδο σαν παικτη, και να μου μεινει στο μελλον για τυχον συναυλιες...βασικα οταν περνω κιθαρα,δενομαι πολυ μαζι της,οποτε θελω να ειναι κατι που θα με ικανοποιει.. το συμπερασμα μου απο το topic.. πολυ ενδιαφερουσες προτασεις και ευχαριστω παρα πολυ.. :) απο την πλευρα μου...θα παρω πενα και κουρδιστηρι(παιζω και σε drop C τρομαρα μου) και θα παω να ακουσω και να δω κιθαρες με τις προδιαγραφες που θελω... Και απ' οτι μου δωσατε να καταλαβω μια κιθαρα σε αυτα τα λεφτα...δεν περνω κατι τοσο μαπα..αλλα αρχιζει να αναιβενει η αξια του σαν ποιοτητα οργανου(εννοω τα ξυλα της,το floyd rose και γενικα τα κομματια της...αν ειπα κατι λαθος...διορθωστε με... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση