dr.peters Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 ειδα αυτο το βιντεακι πριν λιγες ωρες! απο τοτε το εχω βαλει να παιξει πανω απο πεντε φορες! εχω σπασει τα νευρα ολου του γραφειου! ;D οχι τιποτα, ειμαι και στην ανατολιτικη περιοδο μου μουσικα......! :) enjoy p.s. εχει κανενας να μου δανεισει ενα ebow να δω τι ψαρια θα πιασω μην το αγορασω τσαμπα? :D :D :D :D :D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Στο ξανάπα, τζάμπα τα 70 ευρώ που θα δωσεις... Είχα και το χάρισα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Χρειαζεσαι και μια αταστη ομως ;) Απιστευτος ο γειτονας,το ειχα δει παλιοτερα το βιντεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Χρειαζεσαι και μια αταστη ομως ;) Μην του βάζεις και άλλες ιδέες... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Χρειαζεσαι και μια αταστη ομως ;) Μην του βάζεις και άλλες ιδέες... αφηστε με, γιατι πουλαει μια κλασικη αταστη καποιος στις αγγελιες και με το που την ειδα εχει αρχισει να με τρωει!!! ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 αφηστε με... Nαι παιδιά, μην τον ζορίζετε...μην τον προκαλείτε...καλά δεν ντρέπεσαι? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 καλά δεν ντρέπεσαι? ;D ;D οχι. πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Nαι παιδιά, μην τον ζορίζετε...μην τον προκαλείτε...καλά δεν ντρέπεσαι? ;D ;D αστον καλε τον ανθρωπο !!! αστον να ξοδευτει..αφου το οργανο ειναι για πολυ κλλαααμμμμα ρε παιδακι μου !!! (χαρυ κλυν μεγιστε) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
desaviol Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Παντως οχι επειδη την πουλαω αλλα η κιθαρα η αταστη κλασσικη παιζει οπως του Erdogan . ;D ;D Επισης δεν μπορω να ανεβασω αλλες φωτο της κιθαρας στην αγγελια οπως επισης και να αλλαξω καποιες μου παρουσιαζει σφαλμα (Τραβηξα καποιες πιο φωτεινες.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 αστον καλε τον ανθρωπο !!! αστον να ξοδευτει..αφου το οργανο ειναι για πολυ κλλαααμμμμα ρε παιδακι μου !!! (χαρυ κλυν μεγιστε) Να πάρει ένα synth... τόσες βλακείες έχει αγοράσει!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση