rigas25 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 καλησπερα σας! πηγα σε ενα πολυκαταστημα και ειχα καποια δομικα υλικα.θα χρειαστω πετροβαμβακα για να μειωσω λιγο την αντιχηση μεσα σε ενα χωρο.Ο 50αρις πετροβαμβακας κανει η θελει πιο χοντρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sn6111 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 εγω στο σπιτι μου εχω φτιαξει πανελ απο 50αρι και πλεον δεν εχω καθολου προβλημα. οταν την εψαχνα κατεληξα σ'αυτον γιατι ανηκε στην κατηγορια με τον μεγαλυτερο βαθμο απορροφησης κι επισης ειναι κι ευκολο να τον βρεις.σε αλλες πυκνοτητες λιγο δυσκολο να εχουν σε στοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Νομιζω πως παιζει ρολο και η πυκνωτητα του πετροβαμβακα κι οχι μονο το παχος του. Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pan12 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 άσχετο ......αλλά ο 50άρης πόσο περίπου κάνει το τμ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Νομιζω πως παιζει ρολο και η πυκνωτητα του πετροβαμβακα κι οχι μονο το παχος του. το "50άρης" αναφέρεται στην πυκνότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
duckino Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 το "50άρης" αναφέρεται στην πυκνότητα Α οκ σορυ.Καταλαβα οτι το 50 ειναι mm. Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 50 κιλα ανά κυβικό μέτρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rigas25 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 σας ευχαριστω παιδια! και για να βοηθησω και εγω θα σας πω που βρηκα τα 10 τεμ.1,20cm x 60cm (30€)στειλτε pm για να μην κανουμε και διαφημιση ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alcodog Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Έχω την εντύπωση ότι ως υλικό δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό υλικό προς τον άνθρωπο. Καλό θα είναι να κοιτάξεις λίγο και πως θα το χρησιμοποιήσεις. Με τί να το "ντύσεις" δηλαδή, πώς να το στήσεις κλπ. Παραθέτω και ένα thread που βρήκα εδώ. Παλιό αλλά... επίκαιρο! ;D http://www.noiz.gr/index.php?topic=2598.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rigas25 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 αυτο ενοητε και εξιπακουετε οτι θα ντυθει και τον δουλεψω με μασκα.το θεμα ειναι οτι πλεον βρισκεις πιο ευκολο το υλικο που θα τον ντυσεις παρα τον πετροβαμβακα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση