DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Γεια! Εκανα μια παραγγελια απο το Banzai (τριτη παραγγελια μου απο κει). Οι πρωτες 2 παραγγελιες μου ηταν ηλεκτρονικα και ηταν μικρα σε ογκο. Ηρθαν με Deutsche Post. Tracking number, ολα κομπλε. Η τελευταια παραγγελια, ηταν μεγαλη και σε ογκο και σε βαρος (pedaltrain), και την εστειλαν με DHL (φανταζομαι). Παω για να δω τι γινεται, αλλα δε βγαζω ακρη... Το tracking number υποτιθεται οτι ειναι ελαχιστο 10 γραμματα/αριθμοι. Εμενα ειναι 8 :-\. Παρολα αυτα δοκιμασα, οχι μονο στη DHL, αλλα και σε ολες τις εταιριες που υποτιθεται οτι στελνει το Banzai. Τζιφος! Στο mail που ηρθε, και στο ιστορικο παραγγελιων, βλεπω αυτο "Tracking number: DHL 71103094 12-05-10". Οποιος μπορει να βοηθησει θα ηταν ευπροσδεκτος. Αλλιως θα καταληξω να ανοιξω ticket στο Banzai, και να ξαναπεριμενω... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Κανενας? :-\ What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Μήπως μπροστά μπαίνει κάποιος κωδικός χώρας, όπως GR? Λέω τώρα...Δεν είμαι και 100% σίγουρος. Εδώ μπήκες? http://www.dhl.gr/el/express/tracking.shtml Πρόσεξες έδώ τι λέει? Αναζητήστε έως και 10 αριθμούς φορτωτικής. Ξεχωρίστέ τις πατώντας [διάστημα Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Και εκει, και στο γερμανικο, και το global... Παντου... Θα δοκιμασω με τους κωδικους που λες. Το ειδα αυτο που λες. Αυτο που ειπα εγω στο πρωτο ποστ το ειδα εδω http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/report_popup.jsp?lang=en The shipment number is a 10 to 39 digit combination of numbers and letters. You find it on your proof of posting. ;) EDIT Τζιφος και με κωδικους χωρας. Το tracking number της dhl , σε παραγγελια απο τον Θωμα ηταν εντελως διαφορετικο... Τι στο καλο?... What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Στείλε ένα mail στο Banzai, μια χαρά εξυπηρετικοί είναι και σίγουρα πιο έγκυροι από εμάς :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Στείλε ένα mail στο Banzai, μια χαρά εξυπηρετικοί είναι και σίγουρα πιο έγκυροι από εμάς :) Ναι, μολις ανοιξα ticket στο support. Απλα ελεγα μηπως γλυτωνα το πολυ περιμενε. Thanks! What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Μάλλον σου έχουν δώσει κάτι λάθος στον αριθμό. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Θα σου απαντήσουν σίγουρα αλλά το πότε, εξαρτάται. Ήταν σίγουρα σε στοκ το αντικείμενο όταν έγινε order? Εμένα μου είχε τύχει να είναι σε στοκ όταν έκανα φόρμα αλλά μετά μου είπαν ότι ήταν sold out (μια λυχνία ηταν). Πάντως, μετά από 2 βδομάδες απάντησαν στο mail και σε 1 εβδομάδα μου την έστειλαν χωρίς μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Ήταν σίγουρα σε στοκ το αντικείμενο όταν έγινε order? Φανταζομαι. Σκεφτομαι οτι αμα δεν ηταν θα με ενημερωνε πρωτα για να τα στειλει μισα μισα. Δε θα εστελνε την παραγγελια, και θα περιμενε να ρωτησω εγω. What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sottos Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Φανταζομαι. Σκεφτομαι οτι αμα δεν ηταν θα με ενημερωνε πρωτα για να τα στειλει μισα μισα. Δε θα εστελνε την παραγγελια, και θα περιμενε να ρωτησω εγω. Αυτό φανταζόμουν κι εγώ αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση