gto234 Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Λουκακης......ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επαιξα με μια στρατ και ενα σκαφακι τα οποια Γ@Μ@ΥΣΑΝΕ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τιμη γυρω στα 1200-1500 ευρο (οχι με μεγαλη σιγουρια!!) Εννοείς τον Λουκάκη που είναι στο Ηράκλειο;Τον ξέρω προσωπικά,από τους καλύτερους μάστορες που προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Απ'ότι ξέρω έχει πουλήσει κάτι σκαφάκια στην Αθήνα κ έχουν πάθει την πλάκα τους όλοι!Εγω δεν έχω πάιξει με κάποια δικιά του αλλά σε λίγες μέρες ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2006 Εννοείς τον Λουκάκη που είναι στο Ηράκλειο;Τον ξέρω προσωπικά' date='από τους καλύτερους μάστορες που προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια.Απ'ότι ξέρω έχει πουλήσει κάτι σκαφάκια στην Αθήνα κ έχουν πάθει την πλάκα τους όλοι!Εγω δεν έχω πάιξει με κάποια δικιά του αλλά σε λίγες μέρες ίσως.[/quote'] Ναι μαλλον αυτος ειναι..... :wink: ΕΚΠΗΚΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!! "Πατανε" στο λαιμο πολλες ακριβες κιθαρες...... (και πολυ ακριβες κιθαρες!!) Ειμαι σιγουρος.... "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Λουκακης...... ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΚΙΘΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επαιξα με μια στρατ και ενα σκαφακι τα οποια Γ@Μ@ΥΣΑΝΕ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τιμη γυρω στα 1200-1500 ευρο (οχι με μεγαλη σιγουρια!!) Mια Γεύση απο τις κιθαρες του κυρίου Λουκάκη Η συγκεκριμένη Κοστίζει πάνω απο 1500 ευρω αλλά πραγματικά αξίζει τα χρήματα της . Απο τον κύριο Λουκάκη δεν έχω απολύτος κανένα παράπονο στην εξυπηρέτηση και οτιδήποτε άλλο έχω ζητήσει .Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος οργανοποιός και πραγματικά μπορεί να κατασκευάσει οποιοδήποτε τύπο ηλεκτρικής κιθάρας ή μπάσου. Οταν μου έφτιαξε το συγκεκριμένο όργανο που είναι στις φωτογραφίες το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να πουλήσω όλα τα ηλεκτρικά όργανα που είχα γιατί μου ήταν πραγματικά άχρηστα ;) Στις σελίδες 7 και 8 είναι φωτογραφημένο ένα 17αρι σκάφος κατασκευασμένο απο τον Κύριο Λουκάκη . http://www.noiz.gr/index.php?topic=179163.60 Μια εικόνα = 1000 λέξεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S9F Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Mια Γεύση απο τις κιθαρες του κυρίου Λουκάκη Κοστίζει πάνω απο 1500 ευρω αλλά πραγματικά αξίζει τα χρήματα της . Απο τον κύριο Λουκάκη δεν έχω απολύτος κανένα παράπονο στην εξυπηρέτηση και οτιδήποτε άλλο έχω ζητήσει .Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος οργανοποιός και πραγματικά μπορεί να κατασκευάσει οποιοδήποτε τύπο ηλεκτρικής κιθάρας ή μπάσου. Οταν μου έφτιαξε το συγκεκριμένο όργανο που είναι στις φωτογραφίες το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να πουλήσω όλα τα ηλεκτρικά όργανα που είχα γιατί μου ήταν πραγματικά άχρηστα ;) Στις σελίδες 7 και 8 είναι φωτογραφημένο ένα 17αρι σκάφος κατασκευασμένο απο τον Κύριο Λουκάκη . http://www.noiz.gr/index.php?topic=179163.60 Μια εικόνα = 1000 λέξεις ;) Και ας μην ξεχνάμε τους Λεωνίδα και Επαμεινώνδα...Έλληνες ήταν και αυτοί...(Ρε λέτε να χει δίκιο ο Λιακό...? ;D) (από μικρό και από "τρελό" -λένε- μαθαίνεις την αλήθεια...) "And remember Carol, the last card is the Alien card. We are going to have to build space-based weapons against aliens and all of it is a lie" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PathosRey Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει και ενας εξαιρετικος οργανοποιος στα Σκοπια, δεν θυμαμαι το ονομα του ομως ξερω τον αντιπροσωπο του εδω στην Ελλαδα, Κανει εξαιρετικη δουλεια με παλια ξυλα( σε ενα παιδι ειχε φτιαξει μια strat με ξυλα του 87') και το κοστος ειναι πολυ μικροτερο απο τα 1300 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Υπαρχει και ενας εξαιρετικος οργανοποιος στα Σκοπια, Για τον Λαζάνη έχεις ακούσει; :D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μήπως ο κ.Radulovic ;D ;D ;D Does it ring a bell? https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2010 Παναγιώτης Λαμπής -θεσσαλονίκη γύρω στα 1500 Ε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ilias_Pap Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Mια Γεύση απο τις κιθαρες του κυρίου Λουκάκη Η συγκεκριμένη Κοστίζει πάνω απο 1500 ευρω αλλά πραγματικά αξίζει τα χρήματα της . Απο τον κύριο Λουκάκη δεν έχω απολύτος κανένα παράπονο στην εξυπηρέτηση και οτιδήποτε άλλο έχω ζητήσει .Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος οργανοποιός και πραγματικά μπορεί να κατασκευάσει οποιοδήποτε τύπο ηλεκτρικής κιθάρας ή μπάσου. Οταν μου έφτιαξε το συγκεκριμένο όργανο που είναι στις φωτογραφίες το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να πουλήσω όλα τα ηλεκτρικά όργανα που είχα γιατί μου ήταν πραγματικά άχρηστα ;) Στις σελίδες 7 και 8 είναι φωτογραφημένο ένα 17αρι σκάφος κατασκευασμένο απο τον Κύριο Λουκάκη . http://www.noiz.gr/index.php?topic=179163.60 Μια εικόνα = 1000 λέξεις ;) Με τις 5000€ που μου ζήτησε για να μου φτιάξει μπάσο, την αγόραζα original και μου μενανε χρήματα να παρω και μηχανή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2010 Με τις 5000€ που μου ζήτησε για να μου φτιάξει μπάσο, την αγόραζα original και μου μένανε χρήματα να πάρω και μηχανή! Αμα του ζήτησες μπάσο με κινητήρα V POWER και ABS φρένα , λογικό μου φαίνεται . Προσωπικά εμένα μου κόστισε τα μισά από αυτά που λες, και το αποτέλεσμα συγκρίθηκε με boutique όργανο 25.000 ευρώ και πίστεψέ με τα πήγε θαυμάσια ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση