kotsadoros Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Ειχα φτιαξει ενα μπακινγκ απο ενα κομματι sevendust πριν αρκετο καιρο και συνηδητοποιησα οτι ηταν τελοιο για 'χωσιματα' ετσι δεν αφησα την ευκαιρια να περασει ετσι. Ελπιζω να γουσταρησετε. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Ωραία πένα κ ταχύτητα!!! http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2010 Ρε κοτσαδορε αγορι μου μας δουλευεις? Ανεβαζεις προχειρο videaki κ εχεις τοσους τονους ηχο???!!! :o :o (κι αλλους τοσους στα δαχτυλα...) Κ παιζεις 4 λεπτα jam με παπατζιλικια κ δε σου φευγει ουτε νοτα? >:( Μα πουθενα ομως? Εννοειται πως δε μας αρεσε.. Χρωματα ειναι αυτα στο δωματιο? Σοβαρα τωρα. Ρησπαικτ (καλα το'γραψα?). Αν το πηγαινε και καπου η αρμονια του μπακητρακ θα μου αρεσε ακομα περισσοτερο δεδομενου οτι εκτος απο ηχαρα, δαχτυλαρες κ τα λοιπα ακους κ υπεροχα οπως εχει φανει σε ο,τι ανεβαζεις, αλλα τοτε δε θα'τανε τοσο σρεντιλα οποτε μαμαει κι ετσι οπως ειναι... PS: Επειδη απ'οτι εχω καταλαβει εισαι Αγγλια να σ'ενημερωσω πως εδω χαμο βιωνουμε κριση οποτε ανεβαζε πιο συχνα τετοια κλιπακια να μας φτιαχνεις την ορεξη Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Άν συνεχίσεις να δουλεύεις και κάνεις τις σωστές επιλογές, είσαι για μεγάλα πράγματα φίλε.. Πίστεψε στον εαυτό σου, ούτε να ενθουσιάζεσαι με ότι σου λέμε, ούτε να απογοητεύεσαι με το παραμικρό, επ'ουδενί μην επαναπαύεσαι και μπορείς να πετύχεις πολλά!! Στο είχα ξαναγράψει, είσαι για μεγάλα πράγματα... ;) ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 :o :o :o :o :o :o :o :o Γούσταρα πολύ που δεν είδα τάπινγκ .. (χωρίς πλάκα) ωραίος www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kotsadoros Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Ρε κοτσαδορε αγορι μου μας δουλευεις? Ανεβαζεις προχειρο videaki κ εχεις τοσους τονους ηχο???!!! :o :o (κι αλλους τοσους στα δαχτυλα...) Κ παιζεις 4 λεπτα jam με παπατζιλικια κ δε σου φευγει ουτε νοτα? >:( Μα πουθενα ομως? Εννοειται πως δε μας αρεσε.. Χρωματα ειναι αυτα στο δωματιο? Σοβαρα τωρα. Ρησπαικτ (καλα το'γραψα?). Αν το πηγαινε και καπου η αρμονια του μπακητρακ θα μου αρεσε ακομα περισσοτερο δεδομενου οτι εκτος απο ηχαρα, δαχτυλαρες κ τα λοιπα ακους κ υπεροχα οπως εχει φανει σε ο,τι ανεβαζεις, αλλα τοτε δε θα'τανε τοσο σρεντιλα οποτε μαμαει κι ετσι οπως ειναι... PS: Επειδη απ'οτι εχω καταλαβει εισαι Αγγλια να σ'ενημερωσω πως εδω χαμο βιωνουμε κριση οποτε ανεβαζε πιο συχνα τετοια κλιπακια να μας φτιαχνεις την ορεξη να σαι καλα μπιλαρα, απο σρεντιλα αλλο τιποτα , 4 λεπτα φλυαρια ;D οσο για την κριση μην ανησυχεις, keep on rocking , τα λεφτα πανε κιερχονται ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Panagiotisrx7 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 +1! ...When i got the music i gotta place to go... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Άσχετος. Υ.Γ.: Πλάκα κάνω Π-Ρ-Ο-Φ-Α-Ν-Ω-Σ! Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Απόλυτος έλεγχος. Μπράβο. Να σου πω. Θα κάνεις κάτι με αυτό το ταλέντο σου; Θα βγάλεις κάτι; Μην το αφήσεις... Κρίμα είναι. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stevie@ Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2010 Welcome to the Shred Club. 8) www.facebook-codes.info Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση