Προς το περιεχόμενο

Ο Σταματης Μεσημερης συνεχιστης του Ασιμου

LEYLA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 72
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Guru

χεχε...όχι και διορθώσεις ρε eye...το blanco μου τελείωσε πριν 3-4 χρόνια...από τότε μόνο uhu για ...γνωμοσυμπληρώσεις... :wink:

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οτι είμαι συχνά σε μπέρδεμα το αναγνωρίζω.Μου φαίνεται όμως ότι όσο μπερδεύεται η κουβέντα μας τόσο καλύτερα πράγματα βγαίνουν απρόοπτα στην επιφάνεια.

Μήπως [λέω μήπως]βάλαμε στο ίδιο σακί το δημιουργό Μεσημέρη με τραγουδιστές ερμηνευτές και performer γενικά και αυθαίρετα.

Εξάλλου κάτι που βλέπω να περνάει στα πολύ μαλακά είναι ότι ο Σταμάτης από το 1996 δεν έχει πάρε δώσε ούτε με Παπακωνσταντίνου ούτε με Μαχαιρίτσα[δισκογραφικά πάντα].

Καλά να μην τον γνωρίζουμε ευρύτερα[μαζικά]αλλά το να τον θεωρούμε μέλος μιας άτυπης κομπανίας[με σταρ-είδωλα κλπ] μάλλον δε στέκει.

Ωστόσο πάρα πολλά από τα σχόλιά σας έχουν γερές βάσεις αλήθειας και χαίρομαι πολύ να μπαίνουν θέματα τέτοια από ανθρώπους που πονάνε από το δικό τους μετερίζι[επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό]το τραγούδι.

Με αυτό που διαφωνώ κάθετα και οριζόντια είναι οι ετικέττες ηλικιακού χαραχτήρα όταν μάλιστα αγνοούμε εξαιρετικά το έργο κάποιου καλλιτέχνη[πέρισυ ο Πάνος Γεραμάνης που δε βρίσκεται πιά κοντά μας έγραψε πολύ ουσιαστικού περιεχομένου και μεστής κριτικής πράγματα για τα Πέτρινα Καράβια με τραγουδιστή το Γαλανό[Κορακάκης]του Σταμάτη.

[το Πάσχα που μας πέρασε].

Συνεπώς όχι μόνο δεν έχει ξοφλήσει αλλά και όποιος έχει κάνει στη ζωή του κάτι[ότι κι αν είναι αυτό]που συγκίνησε κάποιους μπορεί να ξανακάνει και πάλι[αν διατηρεί το πάθος το μεράκι και το ταλέντο του[μήπως ο Γκάτσος απαγορεύτηκε να γράφει επειδή μεγάλωνε η ηλικία του;]

Σας χαιρετώ και πάλι [πιό]φιλικά

• Guru

Οι "αυτοαπαγορεύσεις" που μας επιβάλει η ηλικία, είναι διπλά επικίνδυνες και απροσπέλαστες από την όποια μας διάθεση...και σ΄αυτό το πεδίο πριμοδοτείτε και η όποια μας "μαγκιά"...

Ομολογώ ότι δεν έχω ιδέα ποιός είναι ο Μεσημέρης, αλλά αφού είναι τόσο σημαντικός και σημαίνει τόσα για σένα γιατί δε φτιάχνεις ένα σάιτ για να τον προωθήσεις;

Γιατί φίλε flipper δεν έχω ακόμα καταλήξει αν αυτό το σύστημα που φίλοι-θαυμαστές και γενικά άνθρωποι που εκτιμούν κάποιο καλλιτέχνη και που"στήνουν"ένα σχετικό site έχουν ουσιαστικά αυτό το δικαίωμα όταν ο ίδιος δεν έχει κάνει κάτι σχετικό.

Μήπως δηλαδή είναι τελικά παραβίαση της επιθυμίας του δημιουργού[πέρα από τα τυπικά].

Και μήπως αυτό το site γίνει ένα προκαταλλειμένο[από τον υποκειμενισμό του προσωπικού θαυμασμού]λιβάνισμα άνευ όρων.Αλλο πράγμα μιά άποψη και άλλο η δημιουργία μιάς σελίδας έργου.

Αλλο μιά πρόταση ανάδειξης και άλλο η κατοχύρωση βιογραφικών στοιχείων δημιουργίας.

Ασε που τελικά μόνο στίχους παλεύω να σκαρώνω και δε έχω καταπιαστεί με τέτοια[είναι προχωρημένα για μένα αυτά που για σας φαίνονται πολύ απλά].Σε ευχαριστώ για την ευγενική σου προτροπή

Πάντως Leyla, μετά από όλη αυτή την επιμονή νομίζω ότι δεν θα έχω άδικο να σε ρωτήσω ποια ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η σχέση σου με τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη.

Επειδή είμαι πολύ ψυχάκιας, έχω αρχίσει να υποπτεύομαι ότι είσαι ο Μεσημέρης.!!!!

Mea Culpa

• Guru

Λοιπόν eye δεν ξέρω αν αυτός είναι ο μεσημέρης, αλλά πλέον είμαι σίγουρος ότι εσύ είσαι ο Roger Moor (συνταξιούχος 007)... :lol: :lol: :lol:

Φίλε eyeprotokol μου άρεσε ιδιαίτερα η έμπνευσή σου.

Και βέβαια μπορεί να είμαι.Ποιός μπορεί να το αποκλείσει αυτό;

Μόνο που θα κληθώ σύντομα από τον άλλο μου εαυτό να το αποδείξω και τότε μάλλον θα διαψευσθείς παταγωγώς.

Μέχρι τότε όμως[όσο κρατάει η σχιζοειδής διπλή ταυτότητα]μπορεί ασφαλώς και να έχεις απόλυτο δίκηο.

"είμαι αυτό που δεν ονειρεύομαι και ονειρεύομαι αυτό που δεν είμαι"[και αυτό είναι παρμένο-κλεμένο=ξεσηκωμένο από τραγούδι του Σταμάτη,αλλά δε θυμάμαι πιό.΄Φιλικά

Μόνο που θα κληθώ σύντομα από τον άλλο μου εαυτό να το αποδείξω και τότε μάλλον θα διαψευσθείς παταγωγώς.

Χαχαχαχαχαχαχα... την πάτησες... Πως μπορώ να διαψευσθώ εγώ χωρίς να διαψευσθείς και εσύ;... :) :) :)

Ειδικά αφιερωμένο : Ian Hunter - You are never alone with a schizophrenic.

Φιλικά, επίσης.

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου